• Со попуст
  • Неодамнешно
Lianxiao - четка за коса за коса 2 еднострана четка за брада со дрвена рачка за мажи стилизирање брада четка за коса зацрвстувањето за зацрвстување на мазнење на дневна ?

Lianxiao - четка за коса за коса 2 еднострана четка за брада со дрвена рачка за мажи стилизирање брада четка за коса зацрвстувањето за зацрвстување

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Дрвената рачка е погодна за употреба Професионалец дизајниран за употреба на брада. Четката е мала и преносна : можете да ја земете со себе насекаде. Совршен избор за подароци за тој важен брада човек во вашиот живот. Направено од високо квалитетен материјал, нема да му наштети на вашата кожа. Опис Дали барате удобна четка за брада? Овој производ ќе биде најдобриот избор за вас. Направено од врвен материјал, издржлив за долгорочна употреба. Дрвената рачка е пријатна за вас да се справите. Прекрасен избор за подароци за вашите пријатели кои имаат брада. Изработено со висок квалитет на материјал, нема да му наштети на вашата кожа. Професионална дизајнирана за употреба на брада. Рачката од дрво е погодна за користење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата