• Со попуст
  • Неодамнешно
FERCAISH 100pcs Мини Клипови За Коса, Црна Пластика Стилски Вилица Клипови Нелизгачки Клип За Коса Стеги Мала Коса Круна Канџи Иглички Стеги За Девојки И Жени

FERCAISH 100pcs Мини Клипови За Коса, Црна Пластика Стилски Вилица Клипови Нелизгачки Клип За Коса Стеги Мала Коса Круна Канџи

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Мини Клипови За Коса : овој сет од 100 клипови за нокти за коса е совршен за секојдневна употреба и за споделување со пријателите исто така, одличен избор е да му дадете подарок на вашето семејство или пријатели. Компактен Дизајн : класичната црна боја и октопод силуета ви помагаат да креирате убава фризура. Мини клип за коса со нелизгачка, лесна за отворање и удобна за носење. Испреплетените заби обезбедуваат цврст стисок и нелизгачко држење. Материјал : овие црни боби иглички се изработени од висококвалитетни издржливи пластични и метални материјали за дополнителна издржливост и се со помала веројатност да се скршат. Овие пластични боби иглички се широки приближно 1 см/0,4 инчи. Тие се мали предмети, ве молиме држете ги подалеку од децата за да избегнете гушење со случајно ракување. Секојдневна Употреба : овие мини клипови за коса може да се користат како добри алатки и додатоци за стилизирање на косата, и тие се погодни за жени и девојки да ги користат за специјални прилики или секојдневие. Производ Услуга : ние обезбедуваме добри производи и нудиме одлична услуга за нашите клиенти. Сите проблеми во врска со нашите производи, ве Молиме контактирајте со нас, ние ќе се обидеме најдобро да ви помогнеме да се справите со проблемот. 100 ПАКУВАЊЕ Мини Нелизгачки Зафат Октопод Клип Пајак Коса Канџа Октопод Вилица Коса Канџа Клипови Карактеристики : 1.


Клучни карактеристики

Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
Approx. 1cm / 0.4in
Quantity:
100pcs
Package List:
100 x Plastic Mini Clip:
The little clips are made of high-quality Polycarbonate with a soft matte coating; they are strong, flexible, durable, and hard to break or fade out.:
Classical black color and octopus profile design, help you make a beautiful hair style and is suitable for different activities:

Слични производи во категоријата