• Со попуст
  • Неодамнешно
КАНПРИНЦЕЗА 100 ПАРЧИЊА 2,4 Инчни Иглички За Коса Во Форма На Буквата У, Златни Боби Иглички За Сите Типови Коса,Иглички За Коса За Жени, Иглички Без Болка За Бухти Со К?

КАНПРИНЦЕЗА 100 ПАРЧИЊА 2,4 Инчни Иглички За Коса Во Форма На Буквата У, Златни Боби Иглички За Сите Типови Коса,Иглички За Коса За

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Поддоговор Боби Пин Сет Во Форма На Буквата У : пакетот вклучува 100 парчиња иглички за коса Во Форма На Буквата У со проѕирна кутија за складирање, погодна за чување и pickSo секогаш ќе имате многу при рака,доволно за вашата резервна и замена секојдневно. Двајт : наши клипови за коса во Форма На Буквата У изработени од издржлив метал, еднократно, удобни за носење, не се лесни за кршење и не се лесни за излегување од форма поради свиткана.Овие бран коса боби иглички не се избледени и отпорни на ' рѓа. ● ① Иглички За Коса Во Облик На Буквата У. Овие иглички за пунџа за коса во Форма На Буквата У поседуваат мали врвови на топката и заштитна обвивка на површината, осигурувајќи дека нема да ви ја заглават или да ви ја пикаат косата додека стилизирате. €_ Разновидност На Бои} : Можете да изберете Од Црна, Кафеава или Златна боби игла за совршено да одговара на вашата коса.Овие иглички за коса убаво ќе се вклопат со бојата на вашата коса и ќе ја одржат вашата фризура да изгледа одлично цел ден. ● ●Широки Апликации● : Нашиот Салон Боби иглички во Форма На Буквата У се вклопуваат за Сите Типови Коса : Кадрава Коса, Долга Коса, Кратка Коса, Тенка Коса, Брановидна. Погоден за секојдневно носење, активна облека,деловна,секојдневна,крштевка, забава, патување, Свадба, работна облека. Одржување на 15 Години Искуство-Основана Во 2005 година, произведува широк спектар на домашни производи, промотивни подароци, додатоци за коса, женски додатоци, нараквици и многу повеќе. Нашите дизајни се добро прифатени Во Северна Америка, Западна Европа, Канада и Австралија. Ние исто така нудиме ОЕМ / ОДМ услуги.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата