• Со попуст
  • Неодамнешно
6,0 инчи Професионални лево рачни ножици во салони, фризерски челик фризерски ножици за слабеење на ножици за стилизирање

6,0 инчи Професионални лево рачни ножици во салони, фризерски челик фризерски ножици за слабеење на ножици за стилизирање

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Сместено за левици, изработени од 100% премија 440 C не'рѓосувачки челик со супериорна издржливост, отпорна на корозија, отпорност на висока температура и издржлива - Професионалниот сет за ножици за сечење на косата го усвојува најновиот дизајн и е погоден за сите видови плетенки, средна, кратка коса, природна, кадрава, кратка коса и руса стилови на коса и кул фризури за мажи и жени. - Со ергономскиот дизајн на кривата на зафат може да ја намали употребата на замор на зглобот, лактот и раката, удобен за употреба. - Професионалниот комплет за сечење на косата користи прецизни лопати и рачно заострени рабови за сечење за климатизација. Ножиците за фризерски фризер нема да ги оштетат или поделат советите за коса, што е многу погодно за секојдневна употреба и сечење на косата во салон. - Ножиците се со умерена должина и ножиците за стилизирање на косата се безбедни и лесни за употреба кај мажи, жени, стари лица, деца и бебиња. Карактеристики : -Дизирана за процесот на елигенција на левичари, сечилото отпорно на абење, брзо сечење + фино сечило за острина на сечилото или домашна употреба-Најдобар балансиран дизајн, долгорочната употреба може да го намали замор-флексибилното кастрење на сува и влажна коса -Сефт рачка, намалување на заморот, погоден за долго време сечење на сечиња : Име : Ножици на левата рака : 6,0 инчи должина : 17,5 смматеријал : 440chardness : 62hrcthining Количина : 20% -35% Содржина на пакетот : 1*рамен стрижење Користете : 1.


Клучни карактеристики

name:
Left hand scissors
Size:
6.0 inch
Full length:
17.5CM
Material:
440C
Hardness:
62HRC
Thinning amount:
20% -35%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Leather bag:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air):
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage :

Слични производи во категоријата