• Со попуст
  • Неодамнешно
Торби за Торби за Патување тофику 4 парчиња Торба за Фен За Коса Торба За Влечење Контејнер За Фен За Коса Организатор Фен За Коса Торбичка Вреќа За Виткање Железо Т?

Торби за Торби за Патување тофику 4 парчиња Торба за Фен За Коса Торба За Влечење Контејнер За Фен За Коса Организатор Фен За Коса

 
DEN 189.12

Количината на стоката
Това е достапна

90% Памук/10% Вискоза СЛУЧАЈ За ФЕН За КОСА Фина изработка и претпочитани материјали за влакненца, деликатни детали уверени, не е лесно да се оштетат. ТОРБИЧКИ ЗА НАКИТ СО ВРВКИ ЗА Коса Торби За Фен За Коса Торба За Влечење Контејнер За Фен За патување бања. КОНТЕЈНЕР за ФЕН за КОСА преносливата и повеќенаменска Торба за Складирање На Фен за Коса е изработена од супериорен материјал, издржлив за трајна употреба. ДРЖАЧ ЗА ФЕН За КОСА Торби За Фен За Коса Организатор За Складирање На Врвки Торба За Патување Контејнер За Фен За Патување. Контејнер За ТОРБА За ВЛЕЧЕЊЕ Оптимизиран материјал, еднократно и отпорен на абење, може да се мие постојано и долго време, и сепак ќе изгледа ново. Карактеристики-Боја : Избрана Боја-Материјал : Ткаенина-Големина : 36, 50Х26, 50Х1, 00см/14, 34Х10, 41Х0, 39инпакување Вклучувајќи 4 кеси за складирање х.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата