• Со попуст
  • Неодамнешно
Лаја Увезува Ножици За Разредување На Косата За Жени/Ножици За Разредување Коса/ножици за текстурирање/ножици за текстура/Професионални Фризерски Ножици За Стили?

Лаја Увезува Ножици За Разредување На Косата За Жени/Ножици За Разредување Коса/ножици за текстурирање/ножици за текстура/Професионални

 
DEN 1400.00

Количината на стоката
Това е достапна

Ножици За Разредување на косата За Жени/Ножици За Разредување Коса/ножици за текстурирање/ножици за текстура/професионални Фризерски Ножици За Бербер И Салонски Стил 65"Брич Работ Кучиња -. Изработени Во Нерѓосувачки Челик. Истите Инструменти како На Сликата. Направено од Увозот на Лаја. Купете Го Најдоброто Од Увозот на Лаја. Ножици За Разредување на косата За Жени/Ножици За Разредување Коса/ножици за текстурирање/ножици за текстура/професионални Фризерски Ножици За Бербер И Салонски Стил 6.5"Брич Работ Кучиња -. Изработени Во Нерѓосувачки Челик. Истите Инструменти како На Сликата. Направено од Увозот на Лаја. Купете Го Најдоброто Од Увозот на Лаја. Лаја Увезува Ножици За Разредување На Косата За Жени/Ножици За Разредување Сечење Коса/ножици за текстурирање/ножици за текстура/професионални Фризерски Ножици За Стилизирање На Бербер И Салон 6.5"Брич Работ Кучиња -.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата