• Со попуст
  • Неодамнешно
Микрофибер Коса Сушење Крпи Супер Абсорбента Турбан Коса Крпа Капа Брзо Сува Главата Завиткајте Јазол Туш Капа за За Кадрава Долга Густа Коса &засилувач; Влажна Ко?

Микрофибер Коса Сушење Крпи Супер Абсорбента Турбан Коса Крпа Капа Брзо Сува Главата Завиткајте Јазол Туш Капа за За Кадрава Долга

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Супер Апсорбирачка Вода : Брзо Ја Отстранува Водата Од Косата И Вашето Време Тоа Во Голема Мера Може Да Го Намали Оштетувањето На Топлината Од Фен. Погодно За Употреба : Овој Турбан За Коса Може Да Ја Завитка И Исуши Вашата Влажна Коса После Капење. Нема Потреба Да Трошите Време На Врзување Или Завиткување, Треба Да Ја Ставите Крпата За Коса Како Капачето За Туширање. Оваа Сува Коса Пешкир Цврсто Ја Обвива Косата На Пржење Или Сплит Краеви, Оставајќи Ја Косата Тече И Кожата Мека На . Совршен За Секојдневна Употреба Дома, Во Берберница, На И Додека Патувате. Тие Се Подароци И За Мајки, Сестри И Пријатели. Премиум Материјал : Нашата Крпа За Сушење Коса Е Изработена Од Супер Абсорбента Ткаенина Од Микрофибер, Која Е Мека И Удобна. Идеален Подарок : Дизајнот е Едноставен и Дарежлив за Да го Одрази Вашиот Вкус на Високо ниво. Совршен Подарок Е За Вашите Семејства, Пријатели Или Девојка Да Им Помогне Лесно Да Ја Одржуваат Косата Во Добра Состојба. Супер Апсорбирачка Вода : Брзо Ја Отстранува Водата Од Косата И Вашето Време. Тоа Во Голема Мера Може Да Го Намали Оштетувањето На Топлината Од Фен. Погодно За Употреба : Овој Турбан За Коса Може Да Ја Завитка И Исуши Вашата Влажна Коса После Капење. Нема Потреба Да Трошите Време На Врзување Или Завиткување, Треба Да Ја Ставите Крпата За Коса Како Капачето За Туширање. Оваа Сува Коса Пешкир Цврсто Ја Обвива Косата На Пржење Или Сплит Краеви, Оставајќи Ја Косата Тече И Кожата Мека На . Совршен За Секојдневна Употреба Дома, Во Берберница, На И Додека Патувате. Тие Се Подароци И За Мајки, Сестри И Пријатели. Премиум Материјал : Нашата Крпа За Сушење Коса Е Изработена Од Супер Абсорбента Ткаенина Од Микрофибер, Која Е Мека И Удобна.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата