• Со попуст
  • Неодамнешно
Хоккус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Тоалет За Стоење 3 Нивоа Полица За Перење Алишта, Полица За Организатор На Бања,Решетка За Складирање Т?

Хоккус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Тоалет За Стоење 3 Нивоа Полица За Перење Алишта, Полица За Организатор

 
DEN 766.40

Количината на стоката
Това е достапна

[Задебелената Плоча е Стабилна и Издржлива] : Материјалот е Стабилен и Не Е Лесен за Деформација Тврда Текстура,Отпорност На Висока Температура,Отпорност на Триење, Отпорност на Гребење и Лесно Чистење. [Безгрижна Бесплатна Услуга] : Ако Имате Какви Било Прашања За Овој Производ,Слободно Контактирајте Не Преку е-пошта.Ние Ќе Се Обидеме Да го Решиме Проблемот. [Прилагодлива Висина На Стапалото] : Уникатен Прилагодлив Дизајн на Стапалото,Кој може да Се Справи со Нерамна Земја и Да Обезбеди Дека Полицата може да биде Рамна и Стабилна. [Повеќеслоен Дизајн] : Големи Вселенски Плочи,Интервал од 35 см помеѓу Слоевите,Повеќеслоен Дизајн, можат Да Соберат Повеќе Предмети. [Дизајн на изглед] : Дизајн Во Форма На З, Убав и Дарежлив. Трислојна Функција За Складирање На Полици. Додадете Чувство За Убавина Во Семејството и Направете го Похармонично. Карактеристики : Проширете Го Дизајнот на Масата,Можете Да Поставите Повеќе Работи и Уредно Да Ги Распоредите Неуредните Предмети.Оваа Единица За Полици Ја Користи Потрошената Површина за Складирање над Машината за Перење И Тоалетот, Стабилна и Не-Тресење,Потрајни.


Клучни карактеристики

Color:
White,Natural
Material:
Metal
Size:
70X60X180Cm
Product Packaging:
1* Storage Rack:
1 * Instructions :

Слични производи во категоријата