• Со попуст
  • Неодамнешно
Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Повеќе Од Тоалет, Полица За Бања Преку Складирање На Машина За Перење Со Прилагодлива Подлога За Стапал?

Хокус Мултифункционални Рамки За Складирање На Мијалник За Повеќе Од Тоалет, Полица За Бања Преку Складирање На Машина За Перење Со Прилагодлива

 
DEN 814.40

Количината на стоката
Това е достапна

Заштеда На Простор во бањата : Може Да се Постави Веднаш над Машината за Перење И користи Потрошена Површина за Складирање над Неа Тоа е Совршен Мебел за Украсување На Вашата Бања и Заштеда на Простор. Робустен и Издржлив : Изработен Од Рамка Од Челични Цевки + Лесонит Со Средна Густина,Цврст и Издржлив,Отпорен на ' рѓа,Има Долго Време на Услуга. Прилагодлива Подлога За Завртки : Содржи Четири Прилагодливи Гумени Стапала За Завртки,Можете Да Ја Прилагодите Висината на Подлогата за Завртки За Да Ја Направите Стабилна во нерамна Земја. Лесно : Целата Единица Има Обложена Завршница и Површината е Рамномерна и Мазна,Долготрајната Употреба Нема Да ' рѓосува,Лесна за Одржување. Функција : Чувајте Крпа,Топка За Капење,Шампон,Сапун и Други Предмети При Рака На Оваа Полица,Исповед Неуредна, Одлична за Бања. Погоден за Машини за Перење Со Максимални Димензии : 65х55х95см(25, 6Х21, 7Х37, 4ин). Оваа Нова Полица За Бања Која Ви Овозможува Да Користите Дополнителен Простор За Целото Складирање На Бањата Needs.It Може Целосно Да Го Искористи Просторот над Машината за Перење и не зазема Вреден Простор на Подот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата