• Со попуст
  • Неодамнешно
Багажник за палто, Дрво За Сала Со Клупа За Чевли за Влез, Клупа за Индустриски Влез 3-во-1 Со Решетка За Палто Самостоен Акцент Мебел Со Челична Рамка, Гроздобер Кафе?

Багажник за палто, Дрво За Сала Со Клупа За Чевли за Влез, Клупа за Индустриски Влез 3-во-1 Со Решетка За Палто Самостоен Акцент Мебел Со Челична

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

3-Во-1 Организатор На Влезот-Решетка за палто, Складирање чевли и Клупа за седишта 3 во 1 deisgn, Не само што има 7 цврсти куки за закачување облека и капи, туку обезбедува и полица за табла и широка клупа за вашите чевли, за да можете удобно да седите додека облекувате. Издржлива и Цврста - - - Изработена од цврста задебелена(1,5" х 0,5") челична рамка и Мазна Клупа За чевли од табла ОД МДФ. дојдете Со анти-совет уред за стабилност и безбедност. Димензии на решетката за палто на 72 "H * 28.карактеристики извонредна издржливост и голема носивост до 10 фунти по кука и 220 фунти за клупата на таблата без нишање. и дизајн за мали простори. Лесно за склопување - - - детални и упатства и сите фитинзи и алатки потребни за склопување се вклучени за склопување без грижи. Можете лесно да го завршите собранието. Заштеда на простор - - - оваа самостојна решетка за палто за влез со организатор за складирање извонредниот изглед добро се вклопува со различни простории и влез во декоративен стил. Создадете уредна и пријатна атмосфера во вашиот влез. Индустриски стил - - - Елиминирајте го нередот и пречките во вашиот ходник додека добро се совпаѓате со секој декор на просторијата, покажувајќи уникатен изглед и висок вкус. Клупата на дрвото хол доаѓа со комплети против врвови за да ја прицврсти на ѕидот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата