• Со попуст
  • Неодамнешно
Колколо Кадифни Кревети За Мачки Одгледувачница За Кучиња Полузатворена Анти Лизгачка Смирувачка Топла Пријатна Гнездо Шаторска Пештера За Перење Корпа за Мачињ?

Колколо Кадифни Кревети За Мачки Одгледувачница За Кучиња Полузатворена Анти Лизгачка Смирувачка Топла Пријатна Гнездо Шаторска

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

ЖИВОТИНСКА ФОРМА : Симпатичен дизајн, добар за украсување на вашиот дом АПЛИКАЦИЈА : Погоден за кучиња и мачки. одлично за домашни миленици за нагоре, ширење или спиење. АНТИ ЛИЗГАЊЕ : дното не се лизга, отпорно на абење и издржливо, што го одржува креветот цврсто на своето место. КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од висококвалитетна крпа, мека и удобна, со добар ефект на топлинска изолација, давајќи им на домашните миленици удобен сон. Пештерски Кревет : топлина со чувство на безбедност, меко полнење, дебела и густа, не плашејќи се од деформација, добра еластичност и поддршка. Опис : - КВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Изработен од висококвалитетна крпа, мека и удобна, со добар ефект на топлинска изолација, давајќи им на домашните миленици удобен сон. - Пештерски Кревет : топлина со чувство на безбедност, меко полнење, дебело и густо, не плашејќи се од деформација, добра еластичност и поддршка . - ЖИВОТИНСКА ФОРМА : Симпатичен дизајн, добар за украсување на вашиот дом. - ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ : дното не се лизга, отпорно на абење и издржливо, што го одржува креветот цврсто на своето место.


Клучни карактеристики

- Material:
Cloth
Package Includes:
1 Pet Bed:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата