• Со попуст
  • Неодамнешно
КСИЈАОСАКУ Кутии За Отпадоци За Мачки Тоалет За Миленичиња Тава За Отпадоци За Мачки Апс Пластичен Тоалет За Мачки Лесно Чистење Целосно Затворен Тоалет За Мачки, ?

КСИЈАОСАКУ Кутии За Отпадоци За Мачки Тоалет За Миленичиња Тава За Отпадоци За Мачки Апс Пластичен Тоалет За Мачки Лесно Чистење

 
DEN 822.40

Количината на стоката
Това е достапна

Врвот или пред– влез-две врати дизајн ќе им овозможи на вашата љубов мала мачка може да се користи Нашиот стоп блок ја прави влезната врата во еден правец. Кога вашата мачка е мала и не може да скока многу високо, можете само да го отстраните блокот за запирање, така што влезната врата ќе стане двонасочна влезна врата. ЛЕСНО ЧИСТЕЊЕ-кутијата за отпадоци од типот фиока е дизајнирана да обезбеди брз и лесен пристап за собирање и чистење. СПРЕЧЕТЕ РАСФРЛАЊЕ НА ОТПАДОЦИ-малата кутија ќе остане ставена и ќе го следи леглото во кутијата, а не на вашите подови. Не треба да се грижите за ѓубрето. ГОЛЕМА ГОЛЕМИНА - нашата кутија за отпадоци за мачки е достапна за сите големини на мачки(максимум 10 КИЛОГРАМИ). Внатрешни Димензии : (Најширока точка) 37см х 47см х 37см. БЕЗБЕДНО и КВАЛИТЕТНО – користевме безбедна и висококвалитетна пластика за изработка (ABS). Безбедноста на вашето домашно милениче е наша надеж.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата