• Со попуст
  • Неодамнешно
KLKCMS ПРЕМИУМ КОСТУР ЗА ПРОЗОРЦИ ЗА МАЧКИ Прилагодливи полици За заштеда На Простор Од 15 См Држи До 20 килограми Дневна Хамак Кревет Седиште За Одмор Балкон Мач?

KLKCMS ПРЕМИУМ КОСТУР ЗА ПРОЗОРЦИ ЗА МАЧКИ Прилагодливи полици За заштеда На Простор Од 15 См Држи До 20 килограми Дневна Хамак Кревет Седиште

 
DEN 355.20

Количината на стоката
Това е достапна

* Заштедете Простор : Оставете ја вашата прекрасна мачка удобно да ужива во сонцето, истовремено да ужива во сценографијата надвор од прозорецот и нема да зазема многу простор дома * Лесен за употреба : Прилагодлив со должина на слајдот од 15 см, обезбедува стабилно, сигурно и удобно место за вашата мачка. * Костур за мачки : цврста дрвена полица за мачки, издржлива и цврста, отпорна на притисок, отпорна на гребење, погодна дури и за повеќето мачиња и може да издржи мачки кои скокаат и играат во исто време. * Кревет за Хамак за мачки : Прекрасен мебел за мачки за вашата убава мачка или маче. * Лесен За Инсталирање : Многу лесен и многу брз за инсталирање на површината на креветот, прозорецот или вратата, за седење и гледање наоколу. Опис : - Костур За Мачки : цврста дрвена полица за мачки, издржлива и цврста, отпорна на притисок, отпорна на гребење, погодна дури и за повеќето мачиња и може да издржи мачки кои скокаат и играат во исто време. - Лесен За Инсталирање : Многу лесен и многу брз за инсталирање на површината на креветот, прозорецот или вратата, за седење и гледање наоколу. - Лесен за употреба : Прилагодлив со должина на слајдот од 15 см, обезбедува стабилно, сигурно и удобно место за вашата мачка.


Клучни карактеристики

- Material:
Wood, Cloth
Size Chart:
54cmx38cmx17.5cm/21.26inchx14.96inchx6.89inch :
Package Includes:
1 Cat Hammock :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
3. Wish you a wonderful on line shopping! :

Слични производи во категоријата