• Со попуст
  • Неодамнешно
марамчиња За Чистење Заби за Кучиња, 100 парчиња Марамчиња За Стоматолошка Нега На Кучиња За Мачки И Кучиња, Марамчиња За Орално Чистење На Домашни Миленици, Освежув?

марамчиња За Чистење Заби за Кучиња, 100 парчиња Марамчиња За Стоматолошка Нега На Кучиња За Мачки И Кучиња, Марамчиња За Орално Чистење На

 
DEN 254.72

Количината на стоката
Това е достапна

ЧИСТИ ЗАБИ и ГУМИ за ЏВАКАЊЕ Марамчињата за чистење На Забите На Кучињата можат ефикасно да ги отстранат плаките и забниот камен Редовната употреба може да спречи таложење на наслаги и забен камен, да ја подобри оралната средина и да ги заштити забите. Оставете го здивот да се освежи и приближете ја растојанието. Универзално за куче и мачка. Уникатни Текстурирани Марамчиња двете страни на марамчињата за стоматолошка нега на кучиња се различни. Едната страна додава честички од триење за да го направи физичкиот пилинг за помоќно чистење на забите. Едната страна е текстура, мека и чистење на непцата без повредени. ДОСТИГНЕТЕ ДО ЗАДНИТЕ ЗАБИ ЗА ДЛАБОКО ЧИСТЕЊЕ Овие марамчиња за прсти за нега на забите ќе го олеснат чистењето на забите на вашето куче многу полесно отколку четките за газа или прст. Потенок е, така што лесно се лизга помеѓу образите и забите на кучињата, ви овозможува да стигнете и да го почувствувате секој заб и нема да ви се лизне од прстот. ПРЕНОСЛИВ И ЛЕСЕН за УПОТРЕБА Само извадете марамчиња за чистење заби за кучиња и ракав на прстот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата