• Со попуст
  • Неодамнешно
Конус на вратот на вратот на вратот од Аучилакав по операцијата заздравување на раната конус водоотпорен прилагодлив јака од елизабетан мека и удобна 3 стилови од ?

Конус на вратот на вратот на вратот од Аучилакав по операцијата заздравување на раната конус водоотпорен прилагодлив јака од елизабетан

 
DEN 1545.60

Количината на стоката
Това е достапна

Удобност : Мекиот надворешен памучен материјал и внатрешното полнење со памук PP може да го натера вашето куче да го носи удобно, без да го блокира видот на вашето домашно милениче Домашните миленици можат да јадат, пијат, да спијат и да играат нормално. Прилагодлива јака од Елизабета : Нашата симпатична јака за обновување на миленичиња може да го спречи вашето куче со мачки да лиже рани по операцијата и да го забрза заздравувањето. Прилагодливиот дизајн на кабелот за стегање на вратот помага во големината на јаката до најудобна големина за вашето домашно милениче. Водоотпорна ткаенина : Јаката за обновување на мачки се карактеризира со отпорна на вода и лесен за чистење. Никогаш не треба да се грижите за вашата мачка да носи влажна јака за обновување, што ќе предизвика раната да се зарази. Апликации : Погоден за стерилизација на мачки и кученца, повреда, клипинг на нокти, декорација. Големина : Погодно за миленичиња со обем на главата околу.69-10,63 инчи, препорачано за тежина на миленичиња околу 3-4,5 кг/6,61-9,92 фунти. Конус на вратот на мачки по операцијата заздравување на раната конус водоотпорна прилагодлива елизабетан јака мека и удобна 3 стилови Колации за обновување на мачки и конуси Soft Features : 100% сосема нови и високо квалитетни прилагодливи јаки од Елизабета : Нашата симпатична јака за обновување на миленичиња може да го спречи вашето мачко куче да лиже рани по операцијата и забрзано заздравување. Прилагодливиот дизајн на кабелот за стегање на вратот помага во големината на јаката до најудобна големина за вашето домашно милениче. Апликации : Погодно за мачки и кученца, повреда, клипинг за нокти, декорација Миленичињата можат да јадат, пијат, спијат и да играат нормално. Големина : Погодно за миленичиња со обем на главата околу.


Клучни карактеристики

Material:
Cotton, PP Cotton Filling
Style:
Orange/Rice Ball/Peach
Size:
Suitable for Head Circumference Approx.17-27cm/6.69-10.63in, Pet Weight Approx. 3-4.5Kg/6.61-9.92Lbs:
Orange-Inner Diameter Approx.9.9cm/3.90in, Outer Diameter Approx.25cm/9.84in:
Rice Ball/Peach-Inner Diameter Approx.9.9cm/3.90in, Outer Diameter Approx.26cm/10.24in:
Weight:
Orange-Approx.97g:
Rice Ball-Approx.90g:
Peach-Approx.106g:
Package Includes:
1 Piece Cat Recovery Collar (Orange/Rice Ball/Peach)
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Слични производи во категоријата