• Со попуст
  • Неодамнешно
БЕЧИВА Тино Мек Вистински Кожен Поводник За Мали Кучиња/Мачки. Чивава, Јоркширски Териер, Мачки итн Занаетчиство, Луксузен Рачно Изработен Производ. Должина од 125 с?

БЕЧИВА Тино Мек Вистински Кожен Поводник За Мали Кучиња/Мачки. Чивава, Јоркширски Териер, Мачки итн Занаетчиство, Луксузен Рачно Изработен

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Додатоците на бечива би можеле добро да се вклопат во повеќето мали раси и мачки Дизајниран за Јоркширски Териери и чивава, но изгледа одлично за мачки и други мали раси на кучиња. Додатоците на бечива би можеле добро да се вклопат во повеќето мали раси и мачки. Дизајниран за Јоркширски Териери и чивава, но изгледа одлично за мачки и други мали раси на кучиња. Додатоците на бечива би можеле добро да се вклопат во повеќето мали раси и мачки. Дизајниран за Јоркширски Териери и чивава, но изгледа одлично за мачки и други мали раси на кучиња. Додатоците на бечива би можеле добро да се вклопат во повеќето мали раси и мачки. Дизајниран за Јоркширски Териери и чивава, но изгледа одлично за мачки и други мали раси на кучиња.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата