• Со попуст
  • Неодамнешно
Торба за Капење мачки, Торба За Туширање Со Мачки Што Дише Против Гребење Прилагодлива Торба За Чешлање Мачки За Сечење Нокти, Полиестер За Капење Мека Торба За Пер?

Торба за Капење мачки, Торба За Туширање Со Мачки Што Дише Против Гребење Прилагодлива Торба За Чешлање Мачки За Сечење Нокти, Полиестер За

 
DEN 409.92

Количината на стоката
Това е достапна

1 Добар помошник за капење добивате прилагодлива торба за капење мачки; со оваа торба, можете ефикасно да спречите вашата мачка да гребе или гризе додека ја капете мачката! Ефикасно спречете некои болести, направете ја вашата мачка здрава и живејте долг живот и придружувајте не подолго време. Добар помошник за капење добивате прилагодлива торба за капење мачки; со оваа торба, можете ефикасно да спречите вашата мачка да гребе или гризе додека ја капете мачката! Ефикасно спречете некои болести, направете ја вашата мачка здрава и живејте долг живот и придружувајте не подолго време. Мултифункционален Оваа мрежеста торба што дише не е погодна само за капење мачки, туку може да се користи и за средување на ноктите, чистење на забите и ушите, прегледи на домашни миленици, смирувачки мачиња и кученца и патување со миленичиња, што ви овозможува лесно да се грижите за вашето домашно милениче. Пријателски За миленичиња Изработена од мек полиестер, оваа симпатична мрежеста торба дише, издржлива, отпорна на гребење и отпорна на залак за продолжена употреба; дише и лесно се исцеди, одржувајќи ја вашата мачка удобна и опуштена. Придобивките од капењето мачки : Ветеринарните ветеринари покажаа дека правилното капење на мачки може да ги намали шансите за развој на кожни болести. Дизајн на патент : широкиот отвор и овозможува на вашата мачка лесно да влегува и излегува, така што не мора да се грижите дали вашата мачка не може да се вклопи.


Клучни карактеристики

Color:
gray, green, pink
Size:
as shown
The package contains:
3pcs* cat bath bag :

Слични производи во категоријата