• Со попуст
  • Неодамнешно
Ipetboom catnip играчка играчка со мачка за триење на мозаик wallид со закачалка за тренирање на патеки за мачиња во затворен играчки играчки опрема за жолто гребење домашн?

Ipetboom catnip играчка играчка со мачка за триење на мозаик wallид со закачалка за тренирање на патеки за мачиња во затворен играчки играчки опрема

 
DEN 571.20

Количината на стоката
Това е достапна

Играчка за мачки за мачки : Помогнете му на мачката да вежба подобро, елиминирајќи ја здодевноста и миленичето, затоа што вашата мачка може да игра сама кога не сте дома Играчка за ролери за мачки : Вниманието на мачката преку звук, светлина, обезбедува часови вежбање и самостојно учење за да се намали оштетувањето на мачката на мебелот. Мали топки за играње на животни : 【Играјте забава】 Мачките обезбедуваат часови вежбање и само -забава преку звук и светло внимание за да го намалат оштетувањето на мачките на мебелот. Орбитална топка за миленичиња : Две чаши за вшмукување се фиксирани од двете страни на играчката, што може да биде како фиксен крај на играчката за гребење на мачката. Играчки за загатки за миленичиња : 【Мултифункционални играчки】 Играчката доаѓа со подвижна топка, вградена во блескава топка и мачка. Играчка за мачки за мачки : Помогнете му на мачката да вежба подобро, елиминирајќи ја здодевноста и миленичето, затоа што вашата мачка може да игра сама кога не сте дома. Играчка за ролери за мачки : Вниманието на мачката преку звук, светлина, обезбедува часови вежбање и самостојно учење за да се намали оштетувањето на мачката на мебелот. Мали топки за играње на животни : 【Играјте забава】 Мачките обезбедуваат часови вежбање и само -забава преку звук и светло внимание за да го намалат оштетувањето на мачките на мебелот. Орбитална топка за миленичиња : Две чаши за вшмукување се фиксирани од двете страни на играчката, што може да биде како фиксен крај на играчката за гребење на мачката. Играчки за загатки за миленичиња : 【Мултифункционални играчки】 Играчката доаѓа со подвижна топка, вградена во блескава топка и мачка. Пакетот вклучува 1 x карактеристики на гребење на миленичиња - не се потребни алатки, чашата за вшмукување може цврсто да се апсорбира со капки за гребење на мачки за вода. - Материјал : ПП разузнавачка плоча.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата