• Со попуст
  • Неодамнешно
Униспо летаат риболов, лов на лов на камо, ловџии, дишечки брадавици, водоотпорни старинг на градите на градите, лесни рударски мијалник со џеб со патент, за мажи и ж?

Униспо летаат риболов, лов на лов на камо, ловџии, дишечки брадавици, водоотпорни старинг на градите на градите, лесни рударски

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Силно водоотпорни 4-парчиња градите на градите : Unitex unders baders се добри техники за заварување и засилени шевови обезбедува водоотпорна сигурност и изработена од лесен водоотпорен материјал од 4-пар, лента за цвест, трајна водоотпорна облога за да обезбеди соодветна безбедност Ергономски дизајн и удобност : Вадерите на градите имаат специјално прилагодени ленти за рамо и појаси на половината, и се опремени со токи на материјални материјали на YKK за долгорочна употреба. Нашите ловџии за мажи Wanders Waders има прилагодливи хендикери за враќање на X-назад со токи за заклучување на брзо ослободување и ремен за да се спречи поплавување за безбедност, нуди максимална покриеност и заштита со удобно вклопување. Голем џеб за складирање со водоотпорен ykk патент : Вадерс има предниот џеб со затворање на водоотпорен патент на YKK за да зачувате паметен телефон, клучеви или најважни работи и да ги одржувате суви, како и двојно еднострано раце за зимска удобност. Вадер за риболов со мува, исто така, има и внатрешен џеб за внатрешни работи на градите, за лесен пристап. Алатка и издржлива : Нашите панталони за дишење за мажи, жените доаѓаат со интегрирани чувари на чакал и еластични долни полите. Сите шевови се прислушувани, залепени и зашиени за да се заштитат од протекување и да обезбедат долготрајни перформанси. Рачно изработените чорапи од 4мм неопренови со дно со висока густина обезбедуваат поголема топлина и удобност за одење. Доказ за задоволство на риболов на риболов : Desolve Veil маскирна го нарушува процесот на визуелно препознавање на животното што се лови наместо да симулира животна средина, градите на градите за вашите авантури за широка примена : риболов, лов, земјоделство, рударство, миење на автомобили и многу други дневни неуредни ситуации. Нашите риболовци минуваат низ строго водоотпорен и надувување на тестот и проверете дали е силно водоотпорен пред пакувањето. Вклучени се торба за складирање на мрежи и комплет за поправка. Силно водоотпорни 4-парчиња градите на градите : Unitex unders baders се добри техники за заварување и засилени шевови обезбедува водоотпорна сигурност и изработена од лесен водоотпорен материјал од 4-пар, лента за цвест, трајна водоотпорна облога за да обезбеди соодветна безбедност. Ергономски дизајн и удобност : Вадерите на градите имаат специјално прилагодени ленти за рамо и појаси на половината, и се опремени со токи на материјални материјали на YKK за долгорочна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата