• Со попуст
  • Неодамнешно
Mantouxixi 20/40 ПЦС риболов пол држач за шипки Клипови гума, билијард снукер знак за лоцирање на држач за клип редовни клипови за складирање на шипки за риболов црни за ба?

Mantouxixi 20/40 ПЦС риболов пол држач за шипки Клипови гума, билијард снукер знак за лоцирање на држач за клип редовни клипови

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Овој клип е мултифункционален, се користи за да се стави ваш сопствен клупски решетка и да се совпадне со решетката за знаци на Snooker Snooker И може да се користи за решетката за складирање на шипки за риболов. Или друг држач за пол. Овие пластични клипови се третираат за јачина и издржливост. Затоа, само притиснете го столбот во клипот, а потоа клипот ќе го држи столбот. Многу лесно може да се испечат со некои завртки. (Завртките не се вклучени). Овие мали клипови за решетки се економичен начин да ги одржувате вашите знаци за лавици ефикасно. Тие исто така се совршени да се користат како клипови за замена на решетката што недостасува клип. Овие клипови се со дијаметар од 16 мм, има две мали дупки во центарот на внатрешноста каде што влегува завртката за монтирање и завртка во решетката за риболов. Вклучен пакет : Клипови за риболов од 20 x (не ги вклучуваат завртките), средниот јаз мин/максимум : 0,2-0,6 инчи. Овој клип е мултифункционален, се користи за да се стави ваш сопствен клупски решетка и да се совпадне со решетката за знаци на Snooker Snooker. И може да се користи за решетката за складирање на шипки за риболов. Или друг држач за пол. Овие пластични клипови се третираат за јачина и издржливост. Затоа, само притиснете го столбот во клипот, а потоа клипот ќе го држи столбот. Многу лесно може да се испечат со некои завртки. (Завртките не се вклучени). Овие мали клипови за решетки се економичен начин да ги одржувате вашите знаци за лавици ефикасно. Тие исто така се совршени да се користат како клипови за замена на решетката што недостасува клип.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата