• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатка за летање со риболов за летање Брза алатка за врзување на јазол и повлекувачи на зингер комбо за алатки за летање со алатки за риболов и додатоци Трајни 420 ле?

Алатка за летање со риболов за летање Брза алатка за врзување на јазол и повлекувачи на зингер комбо за алатки за летање со алатки за риболов

 
DEN 111.20

Количината на стоката
Това е достапна

1*Алатка за врзување на јазол на риболов 2* повлекувач на цингар. Упатство за користење. 2*Алатка за врзување на јазол на риболов. 3* повлекувач на цингар. Упатство за користење. [Поволна цена за 3 во 1 комбо] Вклучувајќи алатки за брзо поврзување на јазол 1 парчиња, 1 парчиња вообичаени алатки за повлекување на зингер, 1 парчиња специјален повлекувач на зингер за форцепс или поголеми работи. [Алатка за јазол на риболов]] 4-во-1 мултифункционална алатка за риболов на риболов, линиски клипер, острилка за кука и средство за чистење на очите на кука. [Алатка за вртење на риболов] Направено од врвен не'рѓосувачки челик со зафат што не се лизга, што значи не-лизгање, анти-кара и цврста употреба. [Подигнувач на риболов Зингер] 2 парчиња 1,5 сила за повлекување на унца. Опремено со најлонски кабел за вртење на ролна, прикачете го вашиот елек за риболов и чувајте ги вашите брзини секогаш корисни и никогаш не изгубени. [Еден специјален повлекувач на Зингер] дизајниран со поголема големина на лента за совршено безбеден форцепс или поголеми работи. [Поволна цена за 3 во 1 комбо] Вклучувајќи алатки за брзо поврзување на јазол 1 парчиња, 1 парчиња вообичаени алатки за повлекување на зингер, 1 парчиња специјален повлекувач на зингер за форцепс или поголеми работи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата