• Со попуст
  • Неодамнешно
Pro-Tec во прав боја

Pro-Tec во прав боја

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Ibrивописна боја - помага да се зголемат сјајните својства на риболов мами и риболов свирки и остава многу привлечна боја со супер висок сјај што ќе покани многу риби да ги фатат. Заштедете време и пари-покриеност со еден палк без потребен бел буквар. Не е потребно мешање и време за сушење. Лесно расчистување. Еколошки безбедни и не-затегнати-боја за обложување во прав без тежок мирис и не содржи никакви растворувачи. Насликајте повеќе свирки и мами-секоја тегла со 2 унца може да покрие 3.000 од 3/8oz свирки. Многу практичен избор за риболовци, рибари и производители на справи. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Многу практичен избор на боја-Pro-Tec во прав во прав го комплетира процесот на сликање за помалку од 20 минути. Познато е по трајната боја и високиот сјај. Ibrивописна боја - помага да се зголемат сјајните својства на риболов мами и риболов свирки и остава многу привлечна боја со супер висок сјај што ќе покани многу риби да ги фатат. Заштедете време и пари-покриеност со еден палк без потребен бел буквар. Не е потребно мешање и време за сушење. Лесно расчистување. Еколошки безбедни и не-затегнати-боја за обложување во прав без тежок мирис и не содржи никакви растворувачи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата