• Со попуст
  • Неодамнешно
Тетоважа Пенкало Кеси, 200 парчиња Тетоважа Клип Кабел Покрива Машина Кеси Тетоважа Пенкало Кеси Кертриџ Тетоважа Машина Ракави Тетоважа Материјали Тетоважа Митра?

Тетоважа Пенкало Кеси, 200 парчиња Тетоважа Клип Кабел Покрива Машина Кеси Тетоважа Пенкало Кеси Кертриџ Тетоважа Машина Ракави Тетоважа

 
DEN 97.76

Количината на стоката
Това е достапна

ТОРБА ЗА ЗАШТИТА НА МАШИНАТА ЗА ТЕТОВИРАЊЕ : капаците на машината за касети За Тетовирање се одлични за дополнителна заштита при одржување на чистото пенкало за тетовирање и зафати Капаците на машината за пенкало ја штитат и вашата машина и вашите клиенти кога работите низ телото за големи површини. Едноставно покријте ја вашата машина и кога ќе завршите лизгајте и фрлете. КЕСИ ЗА ПЕНКАЛО ЗА ТЕТОВИРАЊЕ : чантите за ракави на машината за тетовирање спречуваат прскање на пигменти да ја контаминираат машината за време на процесот на тетовирање. Навлаките за машина за тетовирање се практични и хигиенски, добар помошник за активност на тетовирање. ПРОФЕСИОНАЛЕН КАБЕЛ ЗА ТЕТОВИРАЊЕ ГИ ПОКРИВА МАШИНСКИТЕ КЕСИ : Соодветна големина, погодна за сите видови машини за тетовирање, подобро одржување на машините за тетовирање. Удобен и хигиенски и може да се користи со доверба. многу еколошки, лесен за употреба, безбеден и совршен партнер за заштита на вашите алатки за тетовирање. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Спречете прскање на пигменти да ја контаминираат машината за време на процесот на тетовирање. Одличен квалитет за еднократна употреба тетоважа клип кабел кеси ракави покрива, не ќе лоши и несакани последици кои се предизвикани од мастило за тетоважа. ФИНА ИЗРАБОТКА : Висококвалитетниот дебел ЈП материјал е отпорен на кршење и не се лизга, па затоа е лесен за употреба. 200 пакувања, доволни во количина, може да се користат долго време, тоа е добар помошник за тетоважа. Тетоважа Клип Кабел Покрива Кеси е чувајте ја машината за тетовирање и тетоважа клипови чистење и безбедно во секое време.


Клучни карактеристики

Item Type:
Tattoo Pen Bag
Quantity:
 200pcs/pack
Material:
PE
Size:
Approx. 12 x 4.5cm / 4.7 x 1.8in
Function:
Protect the tattoo machine and prevent it from getting dirty.
Package List:
200 x Tattoo Pen Bags:
Note:
Please allow 0‑0.5cm error due to manual measurement. :

Слични производи во категоријата