• Со попуст
  • Неодамнешно
Frcolor 1pc првут ексфолијатор алатка за раст четка зелена промоција на масажење масажер силиконски светло светло чистење домашна бања масажа со миење на телото миење ?

Frcolor 1pc првут ексфолијатор алатка за раст четка зелена промоција на масажење масажер силиконски светло светло чистење домашна

 
DEN 353.60

Количината на стоката
Това е достапна

Телење на тело- мала големина, лесен за носење, погоден за базен, масажа, употреба на семејна бања Четка за првут- тушот со оваа четка за шампон ја прави вашата коса и скалп чистач отколку порано. Четка за скалпот за туширање- Разумниот ергономски дизајн го прави триењето повеќе заштеда на трудот. Флексибилен и тежок, бесплатен за свиткување. Четка за чистење на телото- материјалот што го користиме е и, кој има апсорпција на вода и добар ефект на чистење. Детски сунѓер за бања- Професионална и квалитетна четка за бања ви овозможува пријатно искуство за перење. Телење на тело- мала големина, лесен за носење, погоден за базен, масажа, употреба на семејна бања. Четка за првут- тушот со оваа четка за шампон ја прави вашата коса и скалп чистач отколку порано. Четка за скалпот за туширање- Разумниот ергономски дизајн го прави триењето повеќе заштеда на трудот. Флексибилен и тежок, бесплатен за свиткување. Четка за чистење на телото- материјалот што го користиме е и, кој има апсорпција на вода и добар ефект на чистење. Детски сунѓер за бања- Професионална и квалитетна четка за бања ви овозможува пријатно искуство за перење. Пакетот вклучува 1 x карактеристики на четката за бања - ергономскиот дизајн совршено се вклопува во вашата дланка и е лесен за држење, лесен и продавници лесно миење четка за глава. - Големина : 14.75x1 чистач за миење на телото. - Масирање на скалпот во тушот за да ја олесни чешаноста и да промовира чешел за масажа на косата со циркулација на крв.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата