• Со попуст
  • Неодамнешно
Бихикс силиконски чистач за чистење со крпа за крпа машко и женско чистење пешкир силен каиш за чистење долга грб крпа де-мачка кожа чистење пешкир бања бања крпа з?

Бихикс силиконски чистач за чистење со крпа за крпа машко и женско чистење пешкир силен каиш за чистење долга грб крпа де-мачка

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Меурчиња за бања со грб, се прави крпа за чистење Мека и удобна, лесна за триење, богата со меурчиња. Полесно за капење. Брановидни испакнатини. Меки и пенести многу. Ракувајте со дизајн, удобно за држење, лесен за разбирање без играње. Лесно е да се лепи. Скоро илјада четки за отстранување на влакна. 360 степени јамка напред и назад. Меурчиња за бања со грб, се прави крпа за чистење. Мека и удобна, лесна за триење, богата со меурчиња. Полесно за капење. Брановидни испакнатини. Меки и пенести многу. Ракувајте со дизајн, удобно за држење, лесен за разбирање без играње. Лесно е да се лепи. Скоро илјада четки за отстранување на влакна. 360 степени јамка напред и назад. Product Category : Shower Brush / Massage Brush Color, : Yellow, Purple, Green, Blue, Pink Specification : 60*10 CM, 70*10 CM Material : Silicone Applicable Objects : Universal Specifications, : 60cm Bulk, 60cm Opp Bag Packaging, 70cm Bulk, Пакување на торбички од 70 см.


Клучни карактеристики

60*10CM, 70*10CM :
Material:
Silicone
Applicable Objects:
Universal
Specifications,:
60cm Bulk, 60cm Opp Bag Packaging, 70cm Bulk, 70cm OPP Bag Packaging

Слични производи во категоријата