• Со попуст
  • Неодамнешно
Поставени обетки 10 парчиња Еднократно Уво За Еднократна Употреба Пирсер За Само Уво Алатка За Пирсинг За Уво За Еднократна Употреба Пирсинг Алатка За Пирсинг Перф?

Поставени обетки 10 парчиња Еднократно Уво За Еднократна Употреба Пирсер За Само Уво Алатка За Пирсинг За Уво За Еднократна Употреба Пирсинг

 
DEN 507.20

Количината на стоката
Това е достапна

ПИРСЕР за УШНИ ДУПКИ Suitable Погоден За професионална или лична употреба, еднократниот дизајн е многу погоден за прободување на ушите АЛАТКА ЗА ПИРСИНГ НА УШНИ ДУПКИ за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА бидејќи алатката за пирсинг на ушите е за еднократна употреба, може безбедно да се пробие без повторна употреба. УШНА ДУПКА пирсер структурата е многу едноставна, операцијата е многу погодна, а дејството на пирсинг може да се заврши со една чешма. БЕЗБЕДНА АЛАТКА за ПИРСИНГ НА УШИ погоден за салон за пирсинг на уши или домашна употреба. еднократна карактеристика и нема да предизвика инфекција. УШНИ СТОЛПЧИЊА ПИРСЕР оваа алатка за пирсинг на само - уво може да се користи за прв пат корисници или професионалци. Пакет Листа 10 х Пирсер Карактеристики-Боја : Светло Сина. - Погоден за професионална или лична употреба, еднократниот дизајн е многу погоден за прободување на ушите. - мал по големина, лесен по тежина, не зазема многу простор и е погоден за носење. - Структурата е едноставна, операцијата е погодна, а активноста за пирсинг на увото може да се заврши во една едноставна акција. - Користете безбедни и хигиенски материјали од високата класа кои нема да ви наштетат на ушите и да предизвикаат инфекција.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата