• Со попуст
  • Неодамнешно
Тетоважа Костец Кертриџ 25мм Алуминиум Тетоважа Кертриџ Зафат Прилагодливи Пресврт Прстени Тетоважа Рака Цевки Тетоважа Зафат Цевки за Кертриџ Машина Игли Тетова?

Тетоважа Костец Кертриџ 25мм Алуминиум Тетоважа Кертриџ Зафат Прилагодливи Пресврт Прстени Тетоважа Рака Цевки Тетоважа Зафат Цевки

 
DEN 284.80

Количината на стоката
Това е достапна

●ERGОНОМСКИ ДИЗАЈН ● Цевки за Рачка За Тетовирање Изработени од висококвалитетен материјал од алуминиумска легура, површината е полирање, издржлива и цврста Designономскиот, професионалниот и нелизгачкиот дизајн ви дава цврст и удобен стисок. Лесен за чистење, практичен и удобен. ●СИЛНА ОТПОРНОСТ на УДАР ● дизајн За самозаклучување, силен стисок и способност за отпорност на удари. рачка за самозаклучување од нерѓосувачки челик, специјално дизајнирана за машина за тетовирање. ●ДИЗАЈН ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА●вообичаените рачки за тетовирање се склони кон бучава при тетовирање, што влијае на расположението на клиентите. Оваа рачка има мал внатрешен дијаметар и е затегната со истекување, што може ефикасно да го намали триењето и бучавата за време на тетовирањето, обезбедувајќи им на професионалните тетоважи и клиенти мирна средина за тетовирање. ●ДИЗАЈН ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ на КОНЕЦ за ТЕТОВИРАЊЕ на додатокот за машина за тетовирање, класичен дизајн на конец, лесен за употреба додека се држи и работи, завршна површина на површината на конецот, за да се спречи паѓање на пенкалото за тетовирање поради вибрации за време на тетовирањето, перформансите се постабилни.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата