• Со попуст
  • Неодамнешно
2 нивоа кујнски зачини решетки за решетки практично складирање бесплатно стоење кујнски зачин Организатор за мултифункционален организатор на countertop кујнски loversу?

2 нивоа кујнски зачини решетки за решетки практично складирање бесплатно стоење кујнски зачин Организатор за мултифункционален организатор на

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Елегантен дизајн за современи ентериери : Нашата кујна полица е дизајнирана да ја надополни модерната естетика на вашиот украсен дом Неговите чисти линии и минималистичкиот изглед го прават совршено прилагодено за секоја просторија. Прилагодливи полици за прилагодено складирање : Организацијата за зачини доаѓа со прилагодливи полици, овозможувајќи ви да создадете прилагодени простори за складирање за предмети со различни големини. Оваа одлика го прави идеален за складирање на сè, од книги и албуми со фотографии до кујнски уреди и канцелариски материјали. Материјали отпорни на 'рѓа за долготрајна употреба : Организаторот на кујната е направен од материјали отпорни на' рѓа кои обезбедуваат да го задржи својот беспрекорен изглед за наредните години. Ова го прави одличен избор за влажни области како бања или кујна. Еко-пријателска конструкција за одржлива иднина : Нашиот сопственик на прибор е направен од еколошки материјали, што го прави одржлив избор за оние кои се свесни за намалување на стапалото на јаглерод. Мултифункционален дизајн за бесконечни можности : Нашата полица за решетки за зачини не е ограничена само на складирање на предмети. Неговиот мултифункционален дизајн го прави погоден за голем број на употреба, како што е делител на простории, полица за прикажување, па дури и држач за растенија. Оваа разноврсност го прави вреден додаток на кој било дом. Елегантен дизајн за современи ентериери : Нашата кујна полица е дизајнирана да ја надополни модерната естетика на вашиот украсен дом. Неговите чисти линии и минималистичкиот изглед го прават совршено прилагодено за секоја просторија. Прилагодливи полици за прилагодено складирање : Организацијата за зачини доаѓа со прилагодливи полици, овозможувајќи ви да создадете прилагодени простори за складирање за предмети со различни големини. Оваа одлика го прави идеален за складирање на сè, од книги и албуми со фотографии до кујнски уреди и канцелариски материјали. Материјали отпорни на 'рѓа за долготрајна употреба : Организаторот на кујната е направен од материјали отпорни на' рѓа кои обезбедуваат да го задржи својот беспрекорен изглед за наредните години. Ова го прави одличен избор за влажни области како бања или кујна. Еко-пријателска конструкција за одржлива иднина : Нашиот сопственик на прибор е направен од еколошки материјали, што го прави одржлив избор за оние кои се свесни за намалување на стапалото на јаглерод.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Kitchen Shelf
Material:
Bamboo
Weight:
Approx. 1560g / 55oz
Product Size:
Approx. 41.7x18x37cm / 16.4x7.1x14.6in
     :
Package List:
7 x Shelf Accessory14 x Screw1 x Wrench:
    :
Warm Tips:
1. Please allow 0‑2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата