• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија за складирање на кујната Елоен, креативно складирање, запечатени глувчиња за складирање кујна за складирање на тестенини, тркалезна тестенини за складирањ?

Кутија за складирање на кујната Елоен, креативно складирање, запечатени глувчиња за складирање кујна за складирање на тестенини, тркалезна

 
DEN 862.40

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционална тегла за тестенини, лесна за чистење, лесен за земање, транспарентни и видливи, сини, розови две бои по избор, големина : 8,5 * 7 По можност PP материјал, удобно чувство, транспарентен дизајн на заптивка, се користи за складирање на тестенини, макарони, тестенини и други долги тестенини. Мерење на дизајнот на устата, слајд на влечење на врвот, совладајте го скалата, намалете го отпадот и го олеснувате готвењето. Транспарентно тело на шише, лесно може да се види содржината на шишето, во секое време да додадете, земете како што сакате. Дизајн на капакот на капакот, лесен за отворање на капакот, тркалезен и нежен, не ги повредувајте рацете, дното е засилено, анти-лизгање и доказ за носење, транспарентно и видливо, лесен за земање. Мултифункционална тегла за тестенини, лесна за чистење, лесен за земање, транспарентни и видливи, сини, розови две бои по избор, големина : 8,5 * 7. По можност PP материјал, удобно чувство, транспарентен дизајн на заптивка, се користи за складирање на тестенини, макарони, тестенини и други долги тестенини. Мерење на дизајнот на устата, слајд на влечење на врвот, совладајте го скалата, намалете го отпадот и го олеснувате готвењето.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата