• Со попуст
  • Неодамнешно
Vorcool чаша за сушење решетката за решетки 8 чаши Организатор кои не се лизгаат чаши за влечење, држач за држач за бебиња за бебиња, шише за садови за миење садови за са?

Vorcool чаша за сушење решетката за решетки 8 чаши Организатор кои не се лизгаат чаши за влечење, држач за држач за бебиња за бебиња, шише за

 
DEN 222.72

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајнот е разумен, свеж и удобен, едноставен и модерен и може многу добро да одговара на вашиот домашен стил Научната структура овозможува да се исцеди вода додека ви помага да ја чувате чашата, што е многу практично. Направено од одлична изработка, и издржлива и нема лесно. Производот може да игра добар ефект на складирање и организација, што го прави вашиот простор за живеење поудобен. Направено од ПП материјал, безбеден и нежен, издржлив и практичен, со долг животен век. Дизајнот е разумен, свеж и удобен, едноставен и модерен и може многу добро да одговара на вашиот домашен стил. Научната структура овозможува да се исцеди вода додека ви помага да ја чувате чашата, што е многу практично. Направено од одлична изработка, и издржлива и нема лесно. Производот може да игра добар ефект на складирање и организација, што го прави вашиот простор за живеење поудобен. Направено од ПП материјал, безбеден и нежен, издржлив и практичен, со долг животен век. Опис Овој производ е решетката за вода за чаши, кој главно е изработен од безбеден и нежен PP материјал. Издржлива и има одлична текстура. Може да ви служи долго време. Тоа ќе биде добар избор за складирање за вас.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата