• Со попуст
  • Неодамнешно
Играчки за кучиња Freefa за агресивни џвакачи, играчки за џвакање со кучиња за агресивни џвакачи, играчки за кучиња за здодевност и стимулирање, играчки за кучиња, игр?

Играчки за кучиња Freefa за агресивни џвакачи, играчки за џвакање со кучиња за агресивни џвакачи, играчки за кучиња за здодевност и стимулирање,

 
DEN 271.84

Количината на стоката
Това е достапна

【12 парчиња или 2 јажиња】 Ние нудиме два избори за вас Можете да го изберете сетот, вклучувајќи 12 играчки за парчиња или сет, вклучувајќи 2 играчки за јаже. Играчките за кучиња на 12 парчиња се помали, а вашите пријатели со крзно ќе се забавуваат. Двете јажиња за кучиња се многу поголеми и построги. Само изберете според потребата на кучињата. 【Висок квалитет на материјал】 Нашите играчки за кучиња се изработени од 100% природен органски памук за перење, што е поотпорен и издржлив од нормалните играчки за кучиња од памук. Нашиот премиум памук е нетоксичен, без мирис, тотално безбеден за вашите пријатели со крзно да џвакаат и да играат. Нашите памучни играчки се многу поздрави од пластичните, гумени. 【Играчки за заби и џвакање на кученца】 Сите знаеме дека ДОС природно имаат силна желба да џвакаат работи како чевлите, софата, бирото, столот во куќата. Cheвакањето и гризењето на работите може да ја ослободи нивната вознемиреност и да помогне да ги масираат забите, но секогаш ги прават нашите работи уништени. Со овие играчки за џвакање на кучиња и играчки со јаже, кучињата ќе се забавуваат за џвакање, нашите чевли и мебел ќе останат безбедни. Одличен избор ако сакате да добиете играчки за џвакање со кучиња за агресивни џвакачи. 【Интерактивни играчки за кучиња】 Со овие играчки за кучиња, вашите пријатели со крзно можат да играат неколку игри како воена војна, фрлање и влечење и така натаму.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата