• Со попуст
  • Неодамнешно
Здравствена продолжение образ за џвакање куче третирање, не-ГМО, бесплатно, тренинг третира за сите животни фази кучиња и кутриња, издржливо џвакање на кучиња, за а?

Здравствена продолжение образ за џвакање куче третирање, не-ГМО, бесплатно, тренинг третира за сите животни фази кучиња и кутриња,

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Здрава џвака за вашето домашно милениче : Овие вкусни џвакања на образ се најдобрите алтернативи на суровини Тие нудат долготрајна забава за кучето и ги чуваат окупирани кога сте зафатени! Тоа е совршен начин да се награди добро однесување за кутриња од сите возрасти. Совршена комбинација на кучиња со вкус и акција за џвакање копнеат. Вкусна и здрава џвака : Однесувајте се кон вашето куче на нешто вкусно. Третманите се вкусни и екстремно долготрајни. Овие се совршено големини за вас кутриња за џвакање временски сесии. Вашето куче е сигурно да ужива во сите различни вкусни вкусови и ќе ве извести кој е нивниот фаворит. Премиум џвакања на кучиња на кои можете да верувате : секој џвакач на образ е избрана со рака за да се осигура дека е со највисок квалитет. Нашите третмани ќе помогнат во одржувањето на здравјето на забите со отстранување на плакетата со вкусен третман, додека му дозволувате на вашето куче да го користи секој дел од устата и вилиците да џвака. Направете ги вашите крзнени пријатели да полудат за ова куче џвакање : повеќе од само вкусно третирање за вашето куче. Овие долготрајни џвакања се природни и супер здрави за вашиот крзнен пријател плус, тие се преполни со прекрасни вкусови на вашето куче копнеж.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата