• Со попуст
  • Неодамнешно
ВЕТНИК Фурблис Хигиенски Миленичиња Марамчиња за Кучиња &засилувач; Мачки, Чистење Чешлање &засилувач; Дезодорирање Хипоалергични Дебели Марамчиња Со Сите Природ?

ВЕТНИК Фурблис Хигиенски Миленичиња Марамчиња за Кучиња &засилувач; Мачки, Чистење Чешлање &засилувач; Дезодорирање Хипоалергични

 
DEN 1119.84

Количината на стоката
Това е достапна

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ МАРАМЧИЊА ЗА КУЧИЊА - средства за чистење и дезодорирање на чешлање кучиња за употреба од нос до опашка! Овие ултра дебели, врвни крпа влажни марамчиња се доволно нежни за секојдневна употреба, што го прави ветре за чистење на лица, шепи и сѐ помеѓу нив ПРИРОДЕН ДЕЗОДОРАНС за МИЛЕНИЧИЊА-Направен Со Деоплекс, eliminимски елиминатор на мирис на миленичиња за одржување свежи миленичиња помеѓу времето на капење. ВЕТЕРИНАР И ЧУВАР ПРЕПОРАЧУВА-уникатна ветеринарна формулација со сите природни состојки. Марамчињата за кучиња и мачки со крзно вклучуваат Витамин Е, Алое и Регенератори за Кожа за да го одржат палтото на вашето домашно милениче сјајно и здраво во текот на целата година. ОСВЕЖИТЕЛНИ МИРИЗЛИВИ МАРАМЧИЊА ЗА МИЛЕНИЧИЊА ЗА МАЧКИ И КУЧИЊА-марамчиња за миленичиња без Алкохол без парабени и груби хемикалии. Лесен и удобен избор за чешлање миленичиња за секојдневна хигиена и рутинско чистење, дури и за чувствителни типови кожа. ОСНОВАНА ОД ВЕТЕРИНАР, ФОРМУЛИРАНА СО ВЕТЕРИНАР, ПРЕПОРАЧАНА ОД ВЕТЕРИНАР-Ветник, производител на фурблис, е компанија за здравје на миленичиња основана од ветеринар.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата