• Со попуст
  • Неодамнешно
Гринкит Отстранувач На Влакна За Домашни Миленици За Кауч,Нештетен Отстранувач На Влакна За Домашни Миленици За Мебел, За Облека, Стругалка За Теписи, Отстранувач ?

Гринкит Отстранувач На Влакна За Домашни Миленици За Кауч,Нештетен Отстранувач На Влакна За Домашни Миленици За Мебел, За Облека,

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

€МУЛТИ - ТКАЕНИНА НЕ-ОШТЕТУВАЊЕ НА РАБОТ quoble страна миленичиња крзно отстранувач направени од пластика и силиконски нема да му наштети на ткаенина како метал oneIt може да отстрани крзно од кучиња,крзно од мачки, влакненца на вашиот кауч, креветот, тепихот,седиштето,тепихот за автомобили, тапацирот или вашата дневна облека.Работи На Ништо НЕ-ПЛЕТЕНИ. ®ЕФЕКТИВЕН ОТСТРАНУВАЧ на ВЛАКНА за ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ, Физичката структура и електростатската адсорпција го прават ефикасен стругалка за тепих и отстранувач на крзно за облека.Едната страна е покриена со подигнати точки кои можат да достигнат длабоко за повеќето вградени влакна.Друга страна е покриена со ленти за измазнување на ткаенината. ①НАСЕКАДЕ И ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ.Можете да го ставите во вашата чанта или кутија во автомобилот.Потребно е само малку простор и чувајте ја крпата или седиштата чисти цело време.Кога сте родител на домашно милениче, отстранувањето на влакна е секојдневна рутина. ●НАМАЛУВАЊЕ НА ЕКОЛОШКИОТ ОТПЕЧАТОК ● овој отстранувач на крзно не користи потрошен материјал како батерии, лепливи ролни или вакуум bags.It изработени од рециклирани plastic.It не троши енергија и не прави ѓубре.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата