• Со попуст
  • Неодамнешно
12 парчиња Везење за везење игла за игла, капки за везење, поставено плетење алатка за шиење игла за шиење игла за шиење игла за шиење игла за шиење игла

12 парчиња Везење за везење игла за игла, капки за везење, поставено плетење алатка за шиење игла за шиење игла за шиење игла за шиење

 
DEN 467.20

Количината на стоката
Това е достапна

Пенка за бришење вода : Може да се користи за упатства за привремено обележување или дизајни на ткаенината, кои можат брзо да се избришат со вода Тоа е еден од најбрзите типови на игли и толку задоволувачки. Лесно за работа : Само користете ја иглата за да ја опиете постојано дизајнираниот и насликан примерок пред крпа, совршен за почетник. Магичното пенкало за вез е многу стабилно, заклучено на своето место, потрајно од која било друга игла за удар. Прилагодлива должина и големина : Можете да промените 3 различни големини на игли. Наместете ја должината на врвот со рачката на иглата за да постигнете различни должини на јамката за различни текстури и ефекти. Може да се постави по потреба : иглата може да се постави во различни должини за да се постигнат различни должини на јамката за различни текстури и ефекти. Сетот за везови за почетници е опремен со скоро сите алатки што ви се потребни за вез. Убијте го времето и уживајте во забавата : тоа е добар избор за убиство на време и забава на мрзливо време. Во процесот на вез, ќе се опуштите од тешката работа. Одличен избор е да седите на каучот и да уживате во забавата со семејството. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Везење пенкало Сетматеријал : еколошки ABS + 304 не'рѓосувачки челичен челик : 12pcspackage Големина : Приближно.5 * 10 * 2cm / 6.9 * 0,8inpackage Список : 1 * Прилагодливо везење Пен1 * Игла за удирање1 * Scissor4 * Threaders2 * Игли2 * закрпи 1 * Упатство за упатства за употреба : 1.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Embroidery Pen Set
Material:
Environmentally Friendly ABS + 304 Stainless Steel
Quantity:
12pcs
Package Size:
Approx. 17.5 * 10 * 2cm / 6.9 * 3.9 * 0.8in
Package List:
1 * Adjustable Embroidery Pen:
1 * Punching Needle:
1 * Scissor:
4 * Threaders:
2 * Needles:
2 * Patches :
1 * Guidance Manual:
How to use:
1. Insert the threader into the needle shaft from the needle point until it comes out the opposite end of the punch needle.:
2. Insert thread into the threader loop, pull the thread downward out of the threader tip end and remove the thread from the threader.:
3. Insert the threader through the needle eye.:
4. Place the end of the thread into the threader and pull the threader back out of the needle eye and remove the thread from the threader.:
Please Note:
1. Please allow 0-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата