• Со попуст
  • Неодамнешно
Неродеко Рамен Прибор За Јадење За Мали Деца Сад За Бебиња Со Вшмукување Чаша: Цртани Свињи Чинии Сад За Хранење Сад За Истурање Доказ За Истурање Деца Сад За Обука ?

Неродеко Рамен Прибор За Јадење За Мали Деца Сад За Бебиња Со Вшмукување Чаша: Цртани Свињи Чинии Сад За Хранење Сад За Истурање Доказ

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

ЧИНИИ ЗА ВШМУКУВАЊЕ Чаши Мазна површина без бруси, без да ги повредите рацете ЧИНИИ ЗА ВШМУКУВАЊЕ БЕБИЊА рачката на садот е лесна за вас и за вашето бебе да ја сфати. ЧИНИИ од нерѓосувачки ЧЕЛИК светлата боја и удобното чувство на рака, ќе го натераат вашето бебе да се заљуби во јадењето. САДОТ ЗА ВШМУКУВАЊЕ ХРАНА Доаѓа со капак, може, инсекти и други валкани работи. ДЕТСКИ ЧИНИИ За ХРАНЕЊЕ Лесни И компактни, лесни за чување и извршување, погодни за дома, канцеларија, кампување, патување итн. Опис Сад За Вшмукување Против паѓање Отпорен На Топлина Сад За Бебиња Со Прекрасна Шема Црвени Карактеристики-Материјал : нерѓосувачки челик и ПП.- Големина : приближно 13,00Х13, 00Х7, 00см 5, 11х5, 11Х2, 75во Пакување, Вклучувајќи 1 х сад.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата