• Со попуст
  • Неодамнешно
Торба за Складирање Мајчино Млеко 30 парчиња Шише Безбедна Торба За Еднократна Употреба За Бебиња За Млеко За Доенчиња Вреќи За Замрзнување На Градите Запечатена Т?

Торба за Складирање Мајчино Млеко 30 парчиња Шише Безбедна Торба За Еднократна Употреба За Бебиња За Млеко За Доенчиња Вреќи За Замрзнување

 
DEN 206.72

Количината на стоката
Това е достапна

Пп СКЛАДИРАЊЕ МЛЕКО овој производ е за еднократна употреба, ве молиме не користете повторно. ВРЕЌИ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ МЛЕКОКомпактен и нежен, лесен за носење и складирање. Запечатување двоен клип синџир, запечатување. Торба тело удобен датум за снимање, лесен за управување. Безбеден, соодветен капацитет, оваа торба за складирање млеко ќе биде вашиот најдобар избор. Список на пакети 30 х Карактеристики На кеси За складирање-мулти-торба е лесна за носење. - Со вага, можете да ја видите јачината на млекото. - Може да спакува мајчино млеко, оризова паста, сок од зеленчук и друга храна за бебиња. - Добро запечатување, добар носивост, безбеден и без мирис. - Големина : 18, 00Х10, 00Х0, 10см/ 7, 07Х3, 93Х0, 04ин - Боја : Транспарентен-овој производ е за еднократна употреба, ве молиме не користете повторно. - Материјал : Пп Стоки Опис Складирање На Млеко Пренослив и компактен, лесен за носење.Кеси за Замрзнување млеко Погодни за дома или на отворено итн. Премиум материјал, цврст и удобен за употреба, - пријателски. Оваа ставка е збир од 30 парчиња вреќи за складирање мајчино млеко, изработени од врвни материјали, безбедни за употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата