• Со попуст
  • Неодамнешно
Ксуе Скриени Шарки На Вратите Невидливи Шарки Скриени Шарки Легура на цинк Од 180 степени

Ксуе Скриени Шарки На Вратите Невидливи Шарки Скриени Шарки Легура на цинк Од 180 степени

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Скриените шарки на вратите се изработени од висококвалитетен материјал од легура на цинк, кој има анти- ' рѓа и антикорозивни функции Пред купување, проверете ја големината на производот лево за да ја купите идеалната големина. Шарката за куќиште од нерѓосувачки челик од 180 степени е доволно издржлива за долгорочна употреба. Целата структура на шарката е стабилна, издржлива, но не и лабава. Во средината на шарката на задникот е ладно валани челични блокови со стабилна структура и стабилна транзиција. Широко се користи во хотели, клубови, клубови од висока класа, дрвени врати, шалтерски врати, шалтери за лесни вагони или маси и многу самостојни проекти. Изработени од премиум материјали и ги прифаќа сите политики за услуги на клиентите на ФБА. Скриените шарки на вратите се изработени од висококвалитетен материјал од легура на цинк, кој има анти- ' рѓа и антикорозивни функции. Пред купување, проверете ја големината на производот лево за да ја купите идеалната големина. Шарката за куќиште од нерѓосувачки челик од 180 степени е доволно издржлива за долгорочна употреба. Целата структура на шарката е стабилна, издржлива, но не и лабава. Во средината на шарката на задникот е ладно валани челични блокови со стабилна структура и стабилна транзиција. Широко се користи во хотели, клубови, клубови од висока класа, дрвени врати, шалтерски врати, шалтери за лесни вагони или маси и многу самостојни проекти. Изработени од премиум материјали и ги прифаќа сите политики за услуги на клиентите на ФБА. Функција : задебелената и зајакната шарка во голема мера ја подобрува издржливоста. Внатрешниот дизајн на ролери е стабилен и тивок за време на употребата.


Клучни карактеристики

Color selection:
black
Material:
Zinc Alloy, CRS (Cold Rolled Steel)
Size:
, width
Load:
25KG
Packing list:
2 *Hinge:
8 *screw:
180 degree opening angle stainless steel invisible hinge heavy-duty folding door Screw hinge:
Widely used in folding doors, folding tables, screens, invisible doors, etc. :
If you are not completely satisfied, please contact us immediately to resolve this problem. We know you will fall in love with them, but if you don’t like them, please send They returned a full refund. :
High customer satisfaction:
We guarantee to provide you with a satisfactory solution. :
For any reason, if you are not satisfied with our products, you can return them to us Within 15 working days after receiving the goods. :

Слични производи во категоријата