• Со попуст
  • Неодамнешно
Ленти за транзиција на прагот Алуминиумски праг Транзициски ленти од дрво од ламинат, водоотпорни плочки за декоративни шипки за теписи, лента за транзиција на јаз

Ленти за транзиција на прагот Алуминиумски праг Транзициски ленти од дрво од ламинат, водоотпорни плочки за декоративни шипки

 
DEN 367.84

Количината на стоката
Това е достапна

Применлива висина : Погоден е за транзиција на прагот, каде што разликата во висината помеѓу тепихот/подот и земјата е 2мм (0,07in) до 5мм (0,2in) 2,5 см (1 инч) широк. Цврста конструкција на алуминиум : Направено од алуминиум со висока јачина на лесен. Издржлив алуминиум се издвојува до сообраќајните области со високи стапала во домот. Овозможува мазна транзиција помеѓу тепих и плочка или тепих до подот и граничната декорација. Оптоварување : 300 кг / 661лбс. Без инсталација : Нема потреба да вежбате дупки за инсталација. Само подгответе го лепак и залепете го сами. Зачувајте се кавга за инсталација. Може да се инсталира на кој било нерамномерен кат за да се премости разликата во висината. (Налепницата не е вклучена во пакетот). Транзициски ленти за повеќекратни намени : честопати се користат во училиштата, домовите, центрите за забава, рестораните и другите прилики за да ги завиткаат и украсат рабовите на теписи и подови. И тие можат да се користат во влезови, влезови во просторијата или други места каде што се среќаваат две нерамнини подни површини. Забелешка : Пред да купите, проверете дали големината на вашиот праг е во рамките на важечкиот опсег на големината на производот. Ако производот не ја исполнува големината на прагот, можете да го пребарувате нашиот бренд "" за да изберете друга соодветна лента за транзиција на подот и директно контактирајте со нас. Применлива висина : Погоден е за транзиција на прагот, каде што разликата во висината помеѓу тепихот/подот и земјата е 2мм (0,07in) до 5мм (0,2in). 2,5 см (1 инч) широк. Цврста конструкција на алуминиум : Направено од алуминиум со висока јачина на лесен. Издржлив алуминиум се издвојува до сообраќајните области со високи стапала во домот. Овозможува мазна транзиција помеѓу тепих и плочка или тепих до подот и граничната декорација. Оптоварување : 300 кг / 661лбс. Без инсталација : Нема потреба да вежбате дупки за инсталација. Само подгответе го лепак и залепете го сами. Зачувајте се кавга за инсталација. Може да се инсталира на кој било нерамномерен кат за да се премости разликата во висината. (Налепницата не е вклучена во пакетот). Транзициски ленти за повеќекратни намени : честопати се користат во училиштата, домовите, центрите за забава, рестораните и другите прилики за да ги завиткаат и украсат рабовите на теписи и подови. И тие можат да се користат во влезови, влезови во просторијата или други места каде што се среќаваат две нерамнини подни површини. Забелешка : Пред да купите, проверете дали големината на вашиот праг е во рамките на важечкиот опсег на големината на производот.


Клучни карактеристики

Material:
aluminum
Size:
can be customized
Cutout:
can be cut
Width:
2.5cm ( 1in)
Length:
90cm (35.4in)
Height:
use 2 mm (0.07 inch) to 5 mm (0.2 inch)
Weight capacity:
300 kg (661 lbs)
Features:
Covers and protects the edge of floor surfaces.:
Lightweight and strong aluminum transition strip.:
Provides a smooth transition between adjacent floors:
Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
May improve pass the walker/wheelchair or robots sweeping through the door.:
Perfect for front porch to door,carpet or tile floors,room dividers,large gaps,high traffic areas,patio doors,etc.:
Note:
There may be an error of 1-3cm due to manual measurement.:
There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service:
When you find any problems with our products,you can tell us and we will do our best to solve it for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can tell us by message. Thank you!:
If you need other styles or sizes,you can search for Floor Transition Strip to choose the product or size you need.:

Слични производи во категоријата