• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачка на вратата од бањата, вратата за влечење на вратата, поставена тркалезна штала од не'рѓосувачки челик, тешка модерна стаклена врата влече рачка за туш во хоте?

Рачка на вратата од бањата, вратата за влечење на вратата, поставена тркалезна штала од не'рѓосувачки челик, тешка модерна стаклена

 
DEN 5959.52

Количината на стоката
Това е достапна

♥ Лесно за инсталирање : Додатоци завршени, вклучете ги алатките за инсталирање, само дупчење 2 дупки низ вратата и затегнете со шрафцигер и шестоаголник, ви даваат лесно искуство за инсталација ♥ Трајни 304 не'рѓосувачки челик : Притисоци за влечење на влечење направени од високо-јачина, алуминиумска легура со висока издржливост со силен отпор на 'рѓа, вода и деформација за да се обезбеди години на убавина и долговечност. ♥ Широко користете : Рачките на вратите можат да се користат за внатрешни и надворешни врати, дрво, гаража, штали, бараки, плакари, лизгачки врати, замав врата и друго. Изберете од најразлични стилови за украсување на вашата куќа!. ♥ Широко компатибилно : Оваа рачка може лесно да се инсталира на вратата на лизгачката штала, вратата за внатрешни работи или дури и вратата на кабинетот. Исто така, може да се користи со бравата на вратата, заклучувањето на лозинката или заклучувањето на клучот. Ако имате други потреби, ве молиме контактирајте не по е -пошта, ние секогаш сме на ваша услуга, ви благодарам за вашето покровителство и ви посакувам среќен живот! Комплетот за рачка за влечење не само што може да ја подобри убавината на вратата, туку и да обезбеди безбедност на употребата на вратата. Тоа е монтирање на сите типови врати, вклучително, но не ограничувајќи се на стакло и дрвени врати. Без оглед дали завршувате нова инсталација на вратата од штала или го правите вашиот дом да изгледа нов, рачката на вратата е ваш совршен избор.


Клучни карактеристики

- Material:
304 Stainless Steel
- Finish Type:
Plating Coated
- Color:
Gold, Black, Rose Gold, Silver
- Dimension:
40/ 60/ 80/ 120cm
★ Package Included:
- 1 X Pull Handle:
★ Feature:
- Suitable for interior and exterior use.:
- Exquisite design, sturdy and durable.:
- Mountable on wood door, metal/ fiber/ glass door, etc.:
- Durable 304 stainless steel is perfect under any weather condition.:
- Accessories complete provide you with an easy installation experience.:
- The surface of the electroplated finish will not leave any fingerprint marks.:
- Create this unmistakable, warm and welcoming feeling in your home.:
★ Notice:
- Each purchase comes as a pair of door pulls for inside and outside of a single door. For double doors, 2 pairs are required.:
- Due to different batches and manual measurement, there may be slight error, thank you for your understanding.:
- All the above pictures are displayed, and the different display effects may be different. Please refer to the actual product.:
★ Efficient Service:
- If you have any questions about our products or orders, please contact us by email and we will be happy to assist you and respond to you within 24 hours. :

Слични производи во категоријата