• Со попуст
  • Неодамнешно
Церади Тешки Водоотпорни, Повеќенаменски Капаци Од Церада На Отворено, Поли Церада со Шипки И Армирани Рабови, Церада За Базени, Чамци, Автомобили и Камиони

Церади Тешки Водоотпорни, Повеќенаменски Капаци Од Церада На Отворено, Поли Церада со Шипки И Армирани Рабови, Церада За Базени, Чамци, Автомобили

 
DEN 10031.84

Количината на стоката
Това е достапна

Дебела и Силна : оваа тешка церада е изработена од материјал ЗА ТКАЕЊЕ СО висока густина,двострана обвивка,силна изолација,што е отпорност на истегнување и потрајни Висок Квалитет : Нашите церади се поддржани од алуминиумски дупки отпорни на ' рѓа во аглите. Полите и шевовите се шијат со поли јаже за да се обезбеди цврстина и супериорен квалитет. Заштита На Сите Временски Услови : оваа тешка церада е водоотпорна и отпорна на временски услови и може да издржи бури и елементи на отворено. Отпорен на дожд, склопувачки, ветроупорен, антиоксидација, отпорност на мраз. Повеќенаменска Употреба : Покријте го И заштитете го вашиот автомобил, мебел на отворено и градежни материјали на градилиштата, одржувајте ги подовите чисти кога ја користите оваа церада како капка лист при сликање или полирање. Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека поради наборите на рабовите, конечната големина ќе биде малку помала од наведената големина на сечење. Ние поддржуваме прилагодена големина на церада и растојание меѓу дупките, ако треба да прилагодите, ве молиме испратете ни е-пошта. Дебела и Силна : оваа тешка церада е изработена од материјал ЗА ТКАЕЊЕ СО висока густина,двострана обвивка,силна изолација,што е отпорност на истегнување и потрајни. Висок Квалитет : Нашите церади се поддржани од алуминиумски дупки отпорни на ' рѓа во аглите. Полите и шевовите се шијат со поли јаже за да се обезбеди цврстина и супериорен квалитет. Заштита На Сите Временски Услови : оваа тешка церада е водоотпорна и отпорна на временски услови и може да издржи бури и елементи на отворено. Отпорен на дожд, склопувачки, ветроупорен, антиоксидација, отпорност на мраз. Повеќенаменска Употреба : Покријте го И заштитете го вашиот автомобил, мебел на отворено и градежни материјали на градилиштата, одржувајте ги подовите чисти кога ја користите оваа церада како капка лист при сликање или полирање. Забелешка : ве Молиме имајте предвид дека поради наборите на рабовите, конечната големина ќе биде малку помала од наведената големина на сечење. Ние поддржуваме прилагодена големина на церада и растојание меѓу дупките, ако треба да прилагодите, ве молиме испратете ни е-пошта.


Клучни карактеристики

√ Product:
Rainproof Tarp
√ Material:
PE plastic
√ Thickness:
0.23mm
√ Weight:
165g/m²
√ Eyelet Distance:
100cm/39inch
● Features:
- Tarpaulin Cover Available in multiple sizes available, meet the needs of different sizes in different places. :
- All edges heat-sealed and reinforced with poly rope to ensure strength and quality. :
- Durable metal grommets every 39 inches/ 100cm to better reinforce the tarp and protect your outdoor items. :
- Great for deck, porch, patio, canopy or outdoor dining area Very Strong water resistance, heat-sealed seams/hems. :
- This transparent rain-proof tarpaulin is soft, highly heat-resistant, tear-resistant, waterproof, weatherproof, etc. Suitable for all seasons. :
● Package:
√ 1 x Tarpaulin :
● Note:
1. Please know the local wind power. When the wind is too strong, please strengthen the tarpaulin in advance. :
2. Please note that due to the creases on the edges, the final size will be slightly smaller than the specified cut size. :

Слични производи во категоријата