• Со попуст
  • Неодамнешно
Заклучување заклучувач за заклучување на заклучување на заклучување на кабинетите 2 парчиња 5 инчи со заплет за притискање на вратата на вратата HASP заклучување од ?

Заклучување заклучувач за заклучување на заклучување на заклучување на кабинетите 2 парчиња 5 инчи со заплет за притискање на вратата на вратата

 
DEN 181.12

Количината на стоката
Това е достапна

Конструиран од 304 не'рѓосувачки челик за издржливост и сигурност Цврст и издржлив, ги штити вашите мали предмети. Студиите за HASP на катанецот на вратата лесно се навртуваат за лесна инсталација. За безбедност, сите завртки се скриени кога HASP е затворен. Хаспи и главни делови за бараки, порти, гаражни врати, контејнери за складирање, општа безбедност и многу повеќе. Опис Овој премија за заклучување на не'рѓосувачки челик е вашиот проект за домашни канцеларии, како што се фиоки, шкафови, шкафови. Хаспи и главни делови за бараки, порти, гаражни врати, контејнери за складирање, општа безбедност и многу повеќе. За безбедност, сите завртки се скриени кога HASP е затворен. Пакет вклучувајќи 2 x HASP на вратата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата