• Со попуст
  • Неодамнешно
ГРАУЕРХУНД 10 Пакет Мат Црни Копчиња За Врата Приватност Внатрешна Брава Премин Спална Соба Бања Без Клуч Рачка На Вратата Рачка На Вратата Вклучен Е Хардвер И Инст?

ГРАУЕРХУНД 10 Пакет Мат Црни Копчиња За Врата Приватност Внатрешна Брава Премин Спална Соба Бања Без Клуч Рачка На Вратата

 
DEN 1279.84

Количината на стоката
Това е достапна

ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : ова копче на вратата има идеалистички, поедноставен изглед Со дефинирани линии и разновидни завршетоци, можете беспрекорно да се надградите во современ стил. Богатите Тонови На Мат Црна боја го додаваат завршниот допир на овој производ. Мат Црната завршница обезбедува богато и топло дополнување на стилот на производите. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : само-усогласувачките дупки за завртки ја прават инсталацијата лесна и без проблеми; се што е вклучено за надградба на внатрешните врати со една дупнатина; одговара и на десната и на левата врата; надградба на постоечката брава на вратата без потребна вештиналесно се инсталира за неколку минути со само шрафцигер. НАЈВИСОКА ИЗДРЖЛИВОСТ : Врвна метална конструкција и квалитетна изработка за секојдневна сила и мир на умот; Оценка ААА за Безбедност, Издржливост и Завршница. ВКЛОПУВАЊЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ : Универзалната брава лесно се лизга на своето место за да одговара на стандардните врати со 2-3/8" или 2-3/4" и не бара алатки или рачни прилагодувања; одговара на дебелината на вратата 1-3/8 "до 1-3/4"; вклучува и радиус и предна плоча за возење за флексибилност. ИДЕАЛНА УПОТРЕБА : функцијата За Приватност е совршена за употреба на вратите од спалната соба и бањата каде што може да се посакува заклучување; Свртете го копчето автоматски се отклучува одвнатре кога рачката на вратата се ротира или однадвор во итен случај со паричка. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : ова копче на вратата има идеалистички, поедноставен изглед. Со дефинирани линии и разновидни завршетоци, можете беспрекорно да се надградите во современ стил. Богатите Тонови На Мат Црна боја го додаваат завршниот допир на овој производ. Мат Црната завршница обезбедува богато и топло дополнување на стилот на производите. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : само-усогласувачките дупки за завртки ја прават инсталацијата лесна и без проблеми; се што е вклучено за надградба на внатрешните врати со една дупнатина; одговара и на десната и на левата врата; надградба на постоечката брава на вратата без потребна вештиналесно се инсталира за неколку минути со само шрафцигер. НАЈВИСОКА ИЗДРЖЛИВОСТ : Врвна метална конструкција и квалитетна изработка за секојдневна сила и мир на умот; Оценка ААА за Безбедност, Издржливост и Завршница. ВКЛОПУВАЊЕ БЕЗ ПРОБЛЕМИ : Универзалната брава лесно се лизга на своето место за да одговара на стандардните врати со 2-3/8" или 2-3/4" и не бара алатки или рачни прилагодувања; одговара на дебелината на вратата 1-3/8 "до 1-3/4"; вклучува и радиус и предна плоча за возење за флексибилност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата