• Со попуст
  • Неодамнешно
Мепротал 2 Пакет Кабинет Повлекува Лизгачки Рачки На Вратата Од Штала Гардероба Од Алуминиумска Легура Шкаф Плакар Кујнска Порта Рачка Со Завртки, 212мм/8,3 инчи - Зла?

Мепротал 2 Пакет Кабинет Повлекува Лизгачки Рачки На Вратата Од Штала Гардероба Од Алуминиумска Легура Шкаф Плакар Кујнска Порта Рачка

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

?●Спецификации●Вкупна Должина : 212мм/8,3"; Растојание На Дупка : 192мм/7,56"; Ширина : 25мм/1"; Висина : 28мм/1,1" Queterly eluminum legure Изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, издржлив и практичен за употреба. €€Цврста Дупка Растојание : 192mm/7.56"; Ширина : 25mm/1"; Висина : 28mm/1. Queterly eluminum legure Изработен од висококвалитетна алуминиумска легура, издржлив и практичен за употреба. Е-пошта : цврстата конструкција се одликува со спречување на корозија, не избледување, незапаливо и има елегантен изглед. Quesple Design®Едноставен дизајн Со еднобојна боја ја прави рачката да го подобри изгледот на вратата и добро ќе се совпадне со разни домови. Тоа е добро за врати од штала, кујнски врати, лизгачки порти, врати од плакарот,винарски визби и летни куќи итн. ?Добредојдовте Во Продавницата Мепротал?Оставете ни порака кога ќе сретнете какво било прашање за квалитет на производот, ние ќе ви одговориме што е можно поскоро (обично во рок од 48 часа).Одлични карактеристики,Изработени Од алуминиумска легура, издржливи и не се лесни за кршење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата