• Со попуст
  • Неодамнешно
Тестер за напон, пенкало за тестирање на напон, VD801 AC 12V -1000V Мултифункционален детектор на напон, детектор за напон на напон на тестови за тестирање на тестови со тес?

Тестер за напон, пенкало за тестирање на напон, VD801 AC 12V -1000V Мултифункционален детектор на напон, детектор за напон на напон

 
DEN 134.24

Количината на стоката
Това е достапна

Лесен за употреба : Електричниот тестер може автоматски да ја разликува неутралната жица и живата жица Автоматско напојување. Повлечете го капакот на батеријата, го олеснува замената на батеријата. Упатства за звук и светлина : Овој детектор на напон има звучен и LED аларм, погодно за употреба. 3 сензибилитети : Тестер на напон има автоматски избор на 3 вида чувствителност (висока, средна, ниска). Професионална алатка : Ова е професионален детектор за напон на наизменична струја со тест за контакт, практичен за употреба. Прилагодлива чувствителност : Чувствителноста на напонот на AC е прилагодлива. Чувствителноста на напонот е од 12 V до 1000 V AC. Карактеристики : 1. Покривањето на батеријата од типот на влечење го олеснува замената на батеријата 2. Детекторот на напон може автоматски да ги разликува неутралните жици и жицата во живо 3. Ова пенкало за напон има звучен и LED аларм 4. Автоматски избор од 3 видови на чувствителност. (Висок, среден, низок) 5. Професионален детектор на напон на наизменична струја со тест што не е контакт 6. чувствителноста на напон е од 12 V до 1000 V AC 7. Чувствителноста на напонот на AC е прилагодлива 8. Упатства за звук и светлина 9.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата