• Со попуст
  • Неодамнешно
XNMOA 3 во 1 кабел за магнетно полнење, USB кабел за брзо полнење со полнење за синхронизација на податоци со голема брзина, кабел за магнетно полнење 120 W 5.9ft, компатибиле?

XNMOA 3 во 1 кабел за магнетно полнење, USB кабел за брзо полнење со полнење за синхронизација на податоци со голема брзина,

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Универзален 3-во-1 дизајн и силен магнетски : магнетниот кабел за полнење 3-во-1 ви овозможува да наплаќате повеќе уреди, компатибилни со уредите Type-C, микро USB и I0 S уреди, нема потреба да носите други кабли кога сте во Автомобилот, канцеларијата или патувањето, кабелот за полнење 5,9ft е погоден за домашна употреба, можете да легнете на каучот и да го користите вашиот уред за видео или игри додека се полнат Операција со една рака : 3-во-1 магнетно полнење кабел е магнетски дизајниран да се вклопи во конекторот и да се adsorb сами за полнење. Кога треба да го наполните вашиот телефон додека возите, кабелот за магнетски полнач веднаш се надополнува со допир, ви дава безбедно искуство во возењето и аголот на полнење може слободно да се промени за разни сценарија. 3А брзо полнење : 120 W поддржува брзо полнење со максимална излезна струја од 3А. Магнет за кабел за полнење 540 исто така поддржува синхронизација на податоците со брзина до 480 Mbps. Поддршка за истовремено полнење и трансфер на податоци. 360 ° & 180 ° FREE ROTATION : 540 degrees of green magnetic phone charger cable using soft TPE silicone material, soft and skin-friendly to give you a different charging experience, design, not only wear-resistant anti-tangle, and small size, заштеда на простор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата