• Со попуст
  • Неодамнешно
Абаодам 1 пар 2021 Дипломирање на вратата од вратата на вратата на вратата на вратата за закачалки за знак на венец за дипломирања на влезната врата.

Абаодам 1 пар 2021 Дипломирање на вратата од вратата на вратата на вратата на вратата за закачалки за знак на венец за дипломирања

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Партиски материјали за дипломирање на банери- Погодно за дипломирање, забава, собирање тие имаат јасно печатење Дипломирање виси банер- Внимателно дизајнираниот стил е многу погоден за атмосферата на дипломската забава. Декорација на двор за дипломирање- добро изработена од супериорен материјал, со добро чувство на допир. Знамето на вратата на дипломирањето- Направено од врвен материјал, тие се издржливи и лесни. Горди на вас банер на врата- тие можат да бидат повторно користени, многу. Список на пакети 1 X Парни за спојки Карактеристики - Материјал : Полиестер Понги за дипломирање на партии за дипломирање. - колеџ, средно училиште, факултет за дипломирање на факултет за дипломирање на влезна врата. - Тие се лесни со исклучителни детали и приврзоци за позадина на вратите на вратата. - Убави банери на врата на забави како забавни прописи за фотографија за фотографирање за фотографирање на забави! Заднината на забавата на дипломираните студенти - Банери за модни и декоративни позадини за забава за дипломирање. Секој транспарент е лесен и брзо за и украсување на завесата на вратата на забавата на вратата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата