• Со попуст
  • Неодамнешно
2 Парчиња Амблем На Издание НА ФЈБ, Амблем НА автомобил ФЈБ 3Д Налепница За Метална Налепница Налепница Со Букви, За Разни Автомобили Тетратка За Мотоцикли Вообичае?

2 Парчиња Амблем На Издание НА ФЈБ, Амблем НА автомобил ФЈБ 3Д Налепница За Метална Налепница Налепница Со Букви, За Разни Автомобили Тетратка

 
DEN 1368.00

Количината на стоката
Това е достапна

①Материјал е Направен од 100% сосема нов метален материјал Големина : 3,15 "широк, 1,97" висок, 0,2 " тенок. ●Вклучен пакет€2 еез верзија значки. ●Лесен За Инсталирање, Потребни Се само 2-3 минути за да се инсталира без никакви алатки. Прво исчистете ја и исушете ја површината на автомобилот, потоа излупете ја и залепете, на крајот притиснете ја неколку секунди. ●Широка Примена● надворешните налепници за автомобили се погодни за повеќето модели, како што се колички за голф, ТЕРЕНЕЦ, МПВ, Rс, мотоцикли, а може да се користат и за секојдневни потреби како што се лаптопи и фрижидери. ●Совршен Подарок●Обезбедете смешни налепници за пријателите или членовите на семејството на кои им се потребни налепници, ќе се чувствувате смешно и среќно. Насмевнете го оној што го сакате!. ●Вклучен пакет€2 еез верзија значки. ●Вклучен пакет€2 еез верзија значки. Налепниците НА ФЈБ се метални, издржливи, отпорни на сонце и не паѓаат. Може да биде прикачен на автомобили, мотоцикли, преносни компјутери итн., што го прави поубаво и смешно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата