• Со попуст
  • Неодамнешно
Торба ЗА Шминка АЗУРАОКИ Каваи, Торба За Шминка Со Цветен Принт Елегантни Ретро Организаторски Чанти За Спојки Преносни Секојдневни Едноставни Исклучителни За Ви?

Торба ЗА Шминка АЗУРАОКИ Каваи, Торба За Шминка Со Цветен Принт Елегантни Ретро Организаторски Чанти За Спојки Преносни Секојдневни

 
DEN 542.40

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Изработен од висококвалитетна жакард ткаенина обоена во предиво, не само што е мек, удобен, издржлив, туку и многу лесен за ракување Структура : џеб складирање, лесен за носење. Можете да го ставите во багажникот, што е многу погодно за секојдневно излегување, патување и деловна употреба. Материјал : Изработен од висококвалитетна жакард ткаенина обоена во предиво, не само што е мек, удобен, издржлив, туку и многу лесен за ракување. Дизајн : цветниот принт може да се користи како козметичка кеса и торба за складирање. Може да се користи не само за чување на вашата козметика, туку и за чување на вашите мали предмети како што се промена, картички и накит. Подарок : тоа е одличен подарок за мајки, сопруги, женски пријатели и деца на родендени, Божиќ, семејни собири и други фестивали. Спецификација : Потекло : Континентална Кина Тип На Артикал : Козметички Футроли Стил : Тип На Гроздобер Затворање : Форма на патент : Број На Модел На Кутија : Материјали За Козметички Кеси : Платно (случајна боја на дојдовни материјали) Големина : 26х18х5см/10, 24х7, 09х1, 97во Боја : Стил 1-Стил 6(опционално) Шема : Цел На Печатење На Цвеќе : технологија На Материјал за Шминка и складирање : Оддел ЗА мека површина : Жените Забележуваат : ПОРАДИ различен монитор и Светлосен Ефект, Вистинската Боја На Предметот Може да биде малку поинаква од Бојата Прикажана на сликите.


Клучни карактеристики

Origin:
Mainland China
Item Type:
Cosmetic Cases
Style:
vintage
Closure Type:
zipper
Shape:
Box
Model Number:
Cosmetic Bag
Materials:
cloth
Lining:
canvas (random color of incoming materials)
Size:
26x18x5cm/10.24x7.09x1.97in
Color:
Style 1-Style 6(optional)
Pattern:
Flower Print
Purpose:
makeup and storage
Material technology:
soft surface
Department:
WOMEN
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement. :
Package includes:
1 x Flower Print Cosmetic Bag :

Слични производи во категоријата