• Со попуст
  • Неодамнешно
Yfyiqi 10n мерач на сила преносен мерач на мерачи на мерачи на мерач на мерач на мерач на мерач на мерач на сила со вредност на оптоварување 0.01n 0.001kg 0.001lb максимална вредн?

Yfyiqi 10n мерач на сила преносен мерач на мерачи на мерачи на мерач на мерач на мерач на мерач на мерач на сила со вредност

 
DEN 2320.00

Количината на стоката
Това е достапна

1 Дигитален дисплеј, лесен за читање и висока прецизност. Лесна тежина, мала големина, лесен за носење. Екран на единица : Префрлување помеѓу N, KG и LB.max Вредност на оптоварување : 10n 1kg 2.2lb Вредност на оптоварување : 0. Постојат два режима на мерење : преклопување во реално време и врв. Дигитален дисплеј, лесен за читање и висока прецизност. Лесна тежина, мала големина, лесен за носење. Екран на единица : Префрлување помеѓу N, KG и LB.max Вредност на оптоварување : 10n 1kg 2.2lb Вредност на оптоварување : 0. Постојат два режима на мерење : преклопување во реално време и врв. Преглед На мерачот на сила на дигиталниот дисплеј е нова генерација на дигитален мерач на сила на дисплеј. Обемот е 1/2 од оригиналната големина, што е погодно за корисниците да носат наоколу. Тоа е лесен за оперативен инструмент за нафрлање и влечење. Широко е применливо за тест за оптоварување на силата на влечење, тест за приклучок, тест за уништување, итн. На разни производи. Може да се комбинира со разни машини и тела за да се формираат мали експериментални машини за различни намени. Карактеристики 1. Дигитален дисплеј, лесен за читање и висока прецизност. Лесна тежина, мала големина, лесен за носење. Екран на единица : Префрлување помеѓу N, KG и LB.Тоа автоматски ќе се исклучи ако нема операција за десет минути. Постојат два режима на мерење : преклопување во реално време и врв. 6 батерија не е вклучена. Specifications Max load value : 10 N 1kg 2.2 Lb Load value : 0.001 Lb The sensor : Sensor inside Precision : ±0.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата